• foggy

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

solidmerlin Ma to nema veze s mozgom, samo to mogu rec za healanje. To nije nikakav feature, da mi od 8 puta 3 puta primi.

Also, kad smo tu, DS2 sucks 😃

foggy

Jbg, meni prima svaku, samo malo treba dok nagne cuturu.

Idi igraj Refantazio i Fantazian 🐵🪄

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

solidmerlin Presao.

Healanje je bio legit problem, svi su se bunili. Mozda su sad to i fixali sto je super ako jesu. Monke

foggy nemam pojma kako je bilo, meni je sad normala nije mi se desavalo da umrem zbog hilanja.

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  

solidmerlin good job agent solidni 😃 deri dalje

I meni se igra ovo čudo jer pratim od prve najave. Ali nekako sam se ohladio kad su krenule recenzije i usporedbe koliko se bolje vrti na PC-u.

Ni sam ne znam zašto ne kupim PC i uživam do kraja. Ionako bi igrao PC preko joypada i preko telke.

Dvoumim se između kupnje PS5 PRO (prije nego izađe GTA 6) ili da uzmem novi PC. Vjerujem da bi za 2k € mogao dobiti dobru pilu.

resident_evil Ja sam igrao na "base" PS5 i Quality modeu i bilo je sve ok. Uživao i igrao bez problema. Tako da možeš sigurno bez Pro konzole, a i PC-ja.

resident_evil kakav pc, kupi Pro. Zene se loze na njega a djeca ga vole.

Bokte ovaj Wukong je GOTY uz Indianu ❗️

Ne znam kad sam okusio ovako dobru borbu. Kratos, Bayonetta, Dante, Stelar Babe, Automata i Sekiro mogu ga oblanjat Mankiju.

🫡 Igra nema fakin parry/deflect, brake stance, dvije - tri energije, dvije boss faze i ostale gluparije. Tnx China.

🚨 Sinoc gledam neki video i skontam da estus flask (Grouds) nisam jos ni jednom pojacao a skoro sam na pola igre 🙉

• foggy

•  
                  •  
                  •  
                  •  

solidmerlin Mankiju.

🫡 Igra nema fakin parry/deflect, brake stance, dvije - tri energije, dvije boss faze i ostale gluparije. Tnx China

Jel ti nije jedan stance bas za parry deflect?

Vise boss faza ima (rijetko), break stance takodjer postoji. Ostale gluparije su npr nevidljivi zidovi 😃 igra ima sve sto navodis Ha-Ha-Ha, no doduse nije toliko da smeta.

Ja sam do kraja igre dizao Gourd i skuzio na kraju igre da sam equipao krivi 😃

Pozdrav od Erlanga.

foggy u glavnom sve mi je bolje rijeseno ovdje. A sa tim nevidljivim zidovima su sebi olaksali dizajn 🤓

• foggy

•  
                      •  
                      •  
                      •  

solidmerlin Super je kad krenes nekud i zablokira te zid, i onda 5min poslje mislis aha tu isto ne mogu i provuces se i kutija. Meni je to minus, uzasno me zivciralo.

Vise faza kasnije imas, sretno, Flipper isto pozdravlja 🙂

Flipper

Šta da ti kažem stari moj. Da barem postoji neki demo, ne kužim zašto ih ne izbacuju sunce im ljubim.

Je istina da su sa patchem dodali mapu ili sam to sanjao?

Galantno veče uz Mankija 🐵🪄

• foggy

•  
                        •  
                        •  
                        •  

solidmerlin Svinjicko je najveca legenda ikad. Ljepe slike, solidne reklobse

Koliki je ovaj chapter 3 😱 4 mape ima ☠️

Giphy - Tired Tom And Jerry GIF

• foggy

•  
                        •  
                        •  
                        •  

A ono, pol igre 🙂

Gotov Ch3, koja glavobolja. Posebno zadnji boss kojeg nisam rijesio dok nisam uradio re-spec lika. Najtezi boss do sad. ⤵️

Sad sam Ch4 gdje nastupa pravi gangbang 😱 ⤵️

solidmerlin ma chapter 3 je daleko najveći smor što se tiče dizajna i svega čak. Ajde, četvrti je bolji. Nešto. 🙂

Da nije dizajn ponekih levela očaj, stvarno bi igra bila za 95/100. Ovako nije.