Ova igra će biti jebenica
Black Myth: Wukong
Jedva čekam, baš od početka do sada sve što su prikazali bilo je bomba. Nikad dosta ovakvih igara, naročito kad sve izgleda tako originalno i u fazonu. Ajmo!
Perverzija još od onog prvog prikaza prije par godina.
Što je najbolje, radi se o indie studiju kojima je ovo prva igra.
"Next gen" pocinje sa ovom igrom!
Steta sto nije moj đir. Ali mozda odigram zbog grafike
Meni isto stvarno ovo izgleda predobro!
Ns pamtim kad sam ovakvu najavu vidio...
Pratim igru od samog početka i stvarno se nadam i vjerujem da ćemo dobiti jedno od najvećih iznenađenja gaming industrije.
Odmah da malo smirim strasti i napisem sta ja ocekujem, ali volio bih da sam u krivu.
Graficki i/ili Performance downgrade na konzolama.
Previse mehanika kao vec vidjeno neko mrtvo pretvaranje u muhu ili koji k vec (a mislim da sam ih vidio jos, transformacija jel) sto mi se cini da usporava gp, a to mi u ovakvoj igri ne treba.
Ostatak za sada obecava, iako se vidi da uzimaju dosta toga od nekih igara koje sad necu navoditi, a dovoljno je ocito pa se nadam da originalnost nece patiti.
Ja od ovog vidim samo još jednu varijaciju Souls igara na neki svoj način, tak da me čudi da ti ovo ne paše iskreno
maverick Odmah da malo smirim strasti i napisem sta ja ocekujem, ali volio bih da sam u krivu.
Van iz topica!
- Uređivano
foggy pa vise lici h&s igama lol. O cemu ti? Od Sekira ocito uzima deflect mehaniku i to je to. Nije sve na svijetu from i souls i fala isusu da nije, pogotovo ako ce biti kao Elden Ring.
Da prosirim. Combat vise lici necemu kao dmc.
Pretvaranje u zivotinje ala Bayonetta.
Borba sa milijun likova na ekranu bling! bling! Musou games.
Deflect - Sekiro
Ja tu nigdje ne vidim usporeno kokosko kretanje i zastarjele nefluidne animacije ala from souls repertoar.
Mene podsjeća na Heavenly Sword.