Meni je drago da izlaze ovakvi modovi koji koriste korisnicima i ujedno shebu korporacije.

Sterlok ti bas mrzis tak corpo svijet 🤣

Ali salu na stranu, slazem se, tech mora biti otvoren, pogotovo kada prodajes SW i HW u paketu

chono da, odgojen sam u komunizmu i to mi je ostalo za cijeli život…stalno imam osječaj da me svi vide kao broj i ovcu za šišanje i ne mogu si pomoći. Uvijek imam misao kak da ja njih zajebem koliko god mogu….sam kaj ne mogu puno 😂

Jači su i pametniji.

Jebo mater i tigar. Zapeo sam 2 sata na njemu. U 2h ujutro sam ga smlatio. Bas me izjebao dobro.

resident_evil Nego vi koji ste već na 10+ sati je istina da je igra lagana? Se može birati težina?

Nema izbora tezine, a neki fajtovi znaju bit dosta teski. Moras naucit protivnike, tj bossove, jer negdje nista ne pomaze osim git gud. Sto dalje idem to je teze

foggy Nema izbora tezine, a neki fajtovi znaju bit dosta teski. Moras naucit protivnike, tj bossove, jer negdje nista ne pomaze osim git gud. Sto dalje idem to je teze

Ok, sad znam da nije za mene 😆

Vele ljudi nije soulslike, kao gow je. Ja tu vidim 90% souls igru po apsolutno svemu. Equipment sistem po bojama odgovara gow, ali generalno ovo je jos jedna fast-paced souls igra.

foggy equipment stat po bojama odgovara onako arpgu od pamtivijeka 😅

chono Pokusavam nac slicnosti s GOW a boje i rarity su jedine 😃

foggy meni ovo nema veze sa GoW 😁 vidi se uzor i stil kojeg su htjeli dobiti

chono Znaci jedno 50 takvih usporedbi sam citao po netu. Cak je netko spomenuo onu Ghost of Kurcinu

A ima vecinu souls tehnika, ali nije hardcore ko souls igre, ima pricu(nemojte ni pocinjat sa "imaju i souls igre), sve je laganije, tak da je blize zadnjem GoWu nego Sekiru recimo.

Mislim estetika, design, leveli, sve je souls. Sekiro ni nije jer deflect i parry uopce ovdje ne postoje. Jedino skok, koji je ovdje abominacija.

Ne znam, nije mi to GOW skoro pa nikako.

Pa nije, ali nije ni souls, mislim da je nabolja usporedba da je neka sredina izmedju te dvije.

Ajde ovo otvaranje kutije je GOW 🙂

Neki miks svega, sve su naravno pokrali. Ali ima unique fora sa stapom, pa je kao komplet dobro. Kasnije su fajtovi tezi, a jedan period se i meni cinilo da postaje sve lakse

renda nije hardcore ko souls igre

Debatirajuće. Mlatio me jedan opcionalni boss sad par sati kao najteže mrcine u DLCu Elden Ringa.

Dužina čekanja heavy attacka me nervira.

Evo me u chapter 3, igra je prilično dobra, ali puno je tu prostora za napredak. Prvenstveno u combatu, 99% fajtova je isto, samo su animacije drugačije.

Ok, evo me u ch3 u pagodi i nisu si mogli pomoći, morali su uključiti platformersko smeće a'la Miyazaki.

Najgore je što kombo uhvati, pa pobaca enemya i povuče te preko litice u smrt, ekstremno iritirajuće.

Igranje u zatvorenom prostoru sa više protivnika je govno, ali baš strašno. Kamera ne zna što da radi.

ThomasAAnderson Zna kamera jako dobro sto radi, doslovno zeli da patimo i padamo u nesvjest kad krene sve letit okolo 😃 kamera je dno, tj lock on sistem zabrije