Black Myth: Wukong
- Uređivano
Pa to ne možeš skužiti dok ne igraš osobno, lažni fpsi pridonose fluidnosti i igra izgleda fludno na 60 lažnih fpsa ali input lag i osječaj igranja nije kao na pravih 60 fpsa. Sam AMD je jasno naglasio da se FG ne koristi nikako ako nemaš minimum 60 pravh fpsa. Tada dobiješ 120 fpsa ali to nije osječaj igranja na pravih 120, ali je bolje nego na pravi 60 bez FGa na HRR monitoru. Input lag je dobar i ne primjete se mutne animacije toliko. Znači to je dobro pomoćno sretstvo za HRR monitore i televizore a ne način kako od 30 fpsa napraviti performace mod. IMO
- Uređivano
Oduvijek sam to govorio i živcira me to kod konzola. Daj napravi malo jaču pa i da košta 100-300 eura više. Ko nema para neće igrati.
Koliko toga ja želim pa si ne mogu priuštiti. Znam moje želje da npr. ne moram raditi ili da imam osobnog kuhara ili da vozim Ferrari(ovako lupetam na brzinu) trebaš se roditi kao extra bogataš. A konzole i igre kupuju svi pa je logično da će biti pristupačnije svima. Razumijem to ali svejedno imam pravo reći da me nervira
Nego vi koji ste već na 10+ sati je istina da je igra lagana? Se može birati težina?
Meni je drago da izlaze ovakvi modovi koji koriste korisnicima i ujedno shebu korporacije.
- Uređivano
Jebo mater i tigar. Zapeo sam 2 sata na njemu. U 2h ujutro sam ga smlatio. Bas me izjebao dobro.
resident_evil Nego vi koji ste već na 10+ sati je istina da je igra lagana? Se može birati težina?
Nema izbora tezine, a neki fajtovi znaju bit dosta teski. Moras naucit protivnike, tj bossove, jer negdje nista ne pomaze osim git gud. Sto dalje idem to je teze
Vele ljudi nije soulslike, kao gow je. Ja tu vidim 90% souls igru po apsolutno svemu. Equipment sistem po bojama odgovara gow, ali generalno ovo je jos jedna fast-paced souls igra.
A ima vecinu souls tehnika, ali nije hardcore ko souls igre, ima pricu(nemojte ni pocinjat sa "imaju i souls igre), sve je laganije, tak da je blize zadnjem GoWu nego Sekiru recimo.
Mislim estetika, design, leveli, sve je souls. Sekiro ni nije jer deflect i parry uopce ovdje ne postoje. Jedino skok, koji je ovdje abominacija.
Ne znam, nije mi to GOW skoro pa nikako.
Pa nije, ali nije ni souls, mislim da je nabolja usporedba da je neka sredina izmedju te dvije.