Black Myth: Wukong
Ta daaaaa, ne treba ti ni 4090 za RT i visoke postavke. Dosao mod za frame generation i igra leti. Ljepota igranja na PCu. Koliko je proslo dana od izlaska? 4?
Sterlok Mogu se složit da sve treba biti transparentno, ali velim ti da niste gledali tu analizu nitko ne bi skužio o čemu se radi. Meni je sve to izgledalo kao i svaka druga 60 fps igra, ja osobno nikad ne bih pogodio da se koristi ovo generiranje umjetno. Jedino što se kuži na oko je degradacija oko tebe kad sve frca. To jest kvantna fizika, jer nitko osim vas par ne brije na te stvari do te mjere da ih toliko dobro razumije.
Pa ne vjerujem da je tu stvar do iskustva već do same činjenice da su htjeli prodati višak FPS-a pod cijenom input lag-a na inout lag i to u točno ovakvoj vrsti igre gdje ti reakcije i komande moraju biti ekstra točne. Neka smanje tu rezoluciju na 1080p ako treba ali daj ubaci normalnih 60 FPS-a a ne ovako
Mislim da se orijentiraju više PC-u jer je trenutni tech pre zahtjevan za konzole, pogotovo kad jedan UE5 baca na koljena čak i najjače grafe. Naravno to je sve na maksimalnim postavkama gdje je razlika između konzola i računala nebo i zemlja. Doslovno.
- Uređivano
Pa to ne možeš skužiti dok ne igraš osobno, lažni fpsi pridonose fluidnosti i igra izgleda fludno na 60 lažnih fpsa ali input lag i osječaj igranja nije kao na pravih 60 fpsa. Sam AMD je jasno naglasio da se FG ne koristi nikako ako nemaš minimum 60 pravh fpsa. Tada dobiješ 120 fpsa ali to nije osječaj igranja na pravih 120, ali je bolje nego na pravi 60 bez FGa na HRR monitoru. Input lag je dobar i ne primjete se mutne animacije toliko. Znači to je dobro pomoćno sretstvo za HRR monitore i televizore a ne način kako od 30 fpsa napraviti performace mod. IMO
- Uređivano
Oduvijek sam to govorio i živcira me to kod konzola. Daj napravi malo jaču pa i da košta 100-300 eura više. Ko nema para neće igrati.
Koliko toga ja želim pa si ne mogu priuštiti. Znam moje želje da npr. ne moram raditi ili da imam osobnog kuhara ili da vozim Ferrari(ovako lupetam na brzinu) trebaš se roditi kao extra bogataš. A konzole i igre kupuju svi pa je logično da će biti pristupačnije svima. Razumijem to ali svejedno imam pravo reći da me nervira
Nego vi koji ste već na 10+ sati je istina da je igra lagana? Se može birati težina?
Meni je drago da izlaze ovakvi modovi koji koriste korisnicima i ujedno shebu korporacije.
- Uređivano
Jebo mater i tigar. Zapeo sam 2 sata na njemu. U 2h ujutro sam ga smlatio. Bas me izjebao dobro.
resident_evil Nego vi koji ste već na 10+ sati je istina da je igra lagana? Se može birati težina?
Nema izbora tezine, a neki fajtovi znaju bit dosta teski. Moras naucit protivnike, tj bossove, jer negdje nista ne pomaze osim git gud. Sto dalje idem to je teze
Vele ljudi nije soulslike, kao gow je. Ja tu vidim 90% souls igru po apsolutno svemu. Equipment sistem po bojama odgovara gow, ali generalno ovo je jos jedna fast-paced souls igra.