Flipper Taman do idućeg AAAA naslova Star Wars: Outlawsa.

Čak i ako ne stigneš na ovaj Ubisoft vlakić, siguran sam da će kasnije biti i AAAAA naslova od njih pa uvijek možeš skočit u tu rupu 😃

Ja san pokupovao neke indijance, uzeo jos i Astro Boya pa me ovo jos ne vuce.

Ali ako bude raditi dobro na ps5 ici ce na buy listu

Miro Ali ako bude raditi dobro na ps5

Raditi dobro bude, mozda!

foggy

Nevirujen jer je UE5

Neznan jeli ijedna dobro radila na njemu

A i ne svida mi se sto ae igra usporeduje sa Sekirom jer mi je to i dalje najmanje draga souls igra

Miro A i ne svida mi se sto ae igra usporeduje sa Sekirom

Meni se baš to svidja npr. I Sekiro nije Souls igra.

foggy Sve igre su Souls igre 😃

Je je. I armored core 6 🙂

Skupo beta testiranje 😬

Iako me zanima story i sviđa mi se opcenito prica o Wukongu, jednostavno me ne vuce na day 1 kupovinu. Nakon ER DLCa i Lies of P koje sam nedavno zaredao, zasitio sam se takvih igara na neko vrijeme. Odigrat ce se jednom svakako, u to nema sumnje 🙂

maverick I Sekiro nije Souls igra.

Opet sa ovim

Ne Sekiro je shoot em up, arkadni platformer

Jarce boze igra od iste ekipe koja je u svemu ista kao souls osim u borbi koja je sad parry.

Uglavnom nakon ps5 recenzija cemo pricati o mogucoj kupnji

Miro A bas si Black Miro: Zadar

Zero

Ovo skidam za Steam Deck čim uhvatim priliku. Koja jebena igra!

Ovo će sve sjebat.

Probao 20 min moram ići raditi. Izgleda odlično i na PS5.

Ima i Balance mode, osim Quality i Performancea. Radi zasad OK, ali stvarno sam malo tek probao.

Nema VRR, nema HDR ako je to nekome bitno. Trebat će pričekati više dojmova i DF možda. Nekad mi se čini da rezolucija padne dosta.

• FFA +1

prayer Me jelly. Da mogu birati samo jednu platformu na kojoj bih igrao, to bi bio Steam Deck.

90% na Steamu trenutno. Da nisam uzeo kemiju ovaj mjesec, pala bi ova igra.

Kakav bolestan pocetak, majko mila.

Igra izgleda predivno, nema bugova, nema stucanja, igra se odlicno.

Jedini kaj me malo smeta je ghosting dok stojim na mjestu i okrecem kameru oko lika se pojavljuje, ali to budu rijesili nadam se.

Jako sam zadovoljan, za sad ispunjava ovekivanja.

Idem igrat u ponoc i pise za 4h mogu. Jebem im sisu, sad tek nakon posla