Možda naivno se nadam ne pretjerano visokoj cijeni i još ponekoj najavi nove igre. Mislim kako bi najava Silent Hilla bila odličan potez. Nekako mi se čini da je survival horora u zadnje vrijeme sve manje, a jedna od rijetkih visokobudžetnih takvih igara (RE7) ostvarila je odličan uspjeh. Nadam se da Sony ima par skrivenih asova u rukavu i da ćemo dobiti next-gen launch kakvog svi očekujemo.

Prikaz UI, prikaz novih fičra i mogućnosti, možda cijena i možda launch naslovi. Ali najviše UI i user experience. Lako za igre i cijenu, mene zanima kako će drugačije biti korištenje PS5 naspram PS4.

Eh, kad bi o željama pisao...

Bloodborne 2 launch naslov!
GoW PS5 day one free upgrade
BB PS5 day one free upgrade
Horizon PS5 day one free upgrade
Mass Effect trilogy remaster

GoW 2 teaser
Naughty Dog Novi projekt teaser
Novi InFamous teaser
Novi Silent Hill

Tzereen Mass Effect trilogy remaster

To gotovo sigurno dolazi negdje oko datuma izlaska. Bilo bi lijepo vidjeti i PS5 verziju istina 😃

TexasFlood Ovo je ono što neki ne kuže ili namjerno trolaju u drugim temama.

Zahtjevi igrača su različiti, ne gledaju svi rezoluciju, ray tracing, flopse, frame rate i slično.

Ovakve sitnice su važne. Bolji UI, napokon tiha konzola, bolji store, nove igre, bolji kontroler itd.

Zbog toga ekipa kupuje i želi kupiti novi box ili eto PS5.

TexasFlood
      Vidiš, zaboravio sam na Store, da napokon bude u skladu sa 21. stoljećem.

Stvarno se nadam da će predstaviti taj UI i da vidimo napokon u akciji kako se igre pokreću iz OS-a.

Volio bih enchanced verziju TLOU2 uz možda još pokoji dodatak kao iznenađenje ili barem predstavljanje MP Factionsa zasebne igre koju su najavili.

Meni bi bilo vrhunski kad bi Sony napravio picture in picture mod, za YT prohode. Lijepo igraš i u desnom kutu fino ti ide YT prohod. Nema jebanja sa mobitelima, tabletima, sve na plejci.

Dobrq ideja, pic in pic bi bila jebena solucija. Definitivno neki nabrijaniji i intuitivniji OS bi dobro dosao.

Očekujem da bude nešto na razini E3 presice, a ne nešto što će me uspavati nakon prvih 20 min kao sve dosad na Summer Game Festu!!!1

Mene osobno bi razveselilo da iz vedra neba ispadne Ridge Racer type 8 kao launch naslov. A sto se generalno tice igara, nekako me ne brine sto ce biti odmah po startu jer vec unaprijed mogu pretpostaviti da cu kroz neki period od cca 3 godine sigurno imati 10ak ekskluziva na raspolaganju. A to ce determinirati kada bi se tocno rastao od para za samu konzu.

U srijedu bude ponudila

drzim fige za Legend of Dragoon Remake

Jedino što želim da je nečujna i tako idućih par godina.
      Da ne bude kao na PS4, nakon par mjeseci Boing u dnevnoj sobi.

Sumnjam da budu isli s prastarim remakeovima kolko god bi neke i ja htel videt

neka snize cijenu i konzole i igara.

Nadam se sučelju koje se ne zaledi pri svakom pisanju poruke iz igre, i da cemo osjetiti prednosti novog kontrolera da ne bude samo marketing. U kategoriji želje jedan Division 3 bi mi sjeo kao kec na desetku...