DMC5 PAPA VERGIL SPECIAL EDITION BABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY <3333333

Na launchu se mogu igrati PS4 ekskluzive.

meni je ovo prejebena konfa bila, jedino sam se nadao jos boljoj cijeni ali nije ni ovo strasno. ovaj ps+ collection je stvarno kul stvar pogotovo za ljude koji nisu imali ps4.

weky Nisu još odredili kolika će mi biti cijena.

Ja sam više očekivao novi Skyrim gameplay.

Ma ful da GOW 2 izlazi 2021? Nekako mi se to točno cini nestvarno..

I da li su Demoni na launchu?

Ovaj FFXVI mirisi na vecu sramotu od FFa XV. Demon souls 1hit arkada, ili god mode? Ja tak nisam dozivio njihove dosadasnje igre.

Igra mi se Yakuza 7, kupit cu si xbox

Untisunpora, pecto ojra. Trebalo je bit 450.

Kaj mislite, hoće li digitalna konzola dolaziti u bundle-ovima s kodom za igre?

Poprilicno lose.Kao da ne dolazi nova generacija.Niti novih igri niti u igrama vidis neki skok.Ali ajde,to sam ocekivao.Sada su samo perfomanse bolje izgleda i tek pred ekranom sa gamepadom u rukama cemo osjetit te razlike.Po meni,nista vrijedno kupnje odmah po izlasku.Prema ovom prikazanom,kupio bi ga 2022

Vjerojatno čekam da GoW i Horizon Forbidden West dođu na neku rasprodaju pa uzmem konzolu.

Što se tiče cijena, 399$ za digital konzolu je izuzetno dobar deal, pod uvjetom da se igrač spreman odreći kupovine rabljenih blu-rayeva (što je mnogim igračima plićeg džepa velika ušteda kroz cijelu generaciju). Mislim da MS za 299$ s Game Passom nudi u ovom trenutku bolji value (posebice ekipi koja pretežito igru FIFA-u, CoD, Fortnite i slične naslove + hrpa toga za isprobati putem pretplate + EA Play u paketu), no vidjet ćemo. U svakom slučaju, početne pozicije u odnosu na trenutnu generaciju su kudikamo izjednačenije.

Al ga serete, pokazali su tonu igra baš, plus ona prva konfa sa Ratchetom i Horizonom. Sasvim solidano za jedan izlazak, čak bih rekao i puno bolje nego prijašnje generacije.

Znaci nVindija je bila u pravu sto se tice cijene 😂

Cekam slim verziju. do tada ce izaci vise bitnijih ekskluziva i cjena ce biti jos pristupacnija, a pogotovo ako slim digital verzija bude oko 200€. medjutim prvo kupujem series x.

Ja već refresham stranicu od Sancte za preorder. 😄

Meni dosta losije od prve konfe i nikakav feel next gena nemam. Nisu pokazali nista vrijedno kupovine ove godine, osim sto je Tuhy govorio, a to je Demon Souls.