Sada neka Sony fino odgodi event na tjedan dana. Možda čak i imaju neku kontru spremnu. Ali iskreno sumnjam da im netko može ukrasti show.

Ja mislim da nas čeka najbolja generacija jer svi imaju neke adute i aseve u rukavima. PlayStation je PlayStation, Xbox puno pametnije odrađuje stvari, Nvidia je oduševila sve. Još AMD da ne zajebe i konkurencija jaka na svim frontama. Za nas sve odlično.

Flipper Ja mislim da nas čeka najbolja generacija jer svi imaju neke adute i aseve u rukavima. PlayStation je PlayStation, Xbox puno pametnije odrađuje stvari, Nvidia je oduševila sve. Još AMD da ne zajebe i konkurencija jaka na svim frontama. Za nas sve odlično.

apsolutno nisi mogao bolju istinu izreći.

TexasFlood Sada neka Sony fino odgodi event na tjedan dana. Možda čak i imaju neku kontru spremnu. Ali iskreno sumnjam da im netko može ukrasti show.

no can do. Oni rade konfu jedan dan prije izlaska grafičkih samo radi nvidije. Oni tu konfu već imaju spremnu. It's all about the cake. Tko će pojesti veći komad kolača.

Flipper tehnicki najjaci ulazak u next gen ikada. PC, Sony i MS odradili vrhunski posao s te strane. Sto se tice igara, ocekujem opet da ce Sony predvoditi kolonu, samo treba vremena da se masinerija pokrene.

Ja odgađam kupnju plejke da bi uzeo novu grafičku.
      To rade ili bar razmatraju svi koji imalo gejmaju na PCu.

Tolko o tome da Nvidia nije direktna prijetnja prodajnim rezultatima Sonya i Microsofta bar do kraja ove fiskalne godine.

I dalje tvrdim da PC i konzole nisu u direktnoj konkurenciji, ali kad su ti release dateovi tolko blizu, a svaka platforma nudi stvarno velike stvari onda je i logično i normalno da će prodaja biti niža od one koja bi bila da Nvidia recimo releasa kartice u lipnju iduće godine.

fensisuperstar a sad zamisli jos situaciju gdje AMD u 10. mjesecu potuce Nvidiju za manje love 😃 dio kan

fensisuperstar vrlo vjerojatno, tako mi nekako "mirisu" sve najave i predvidanja koja sam procitao/pogledao. S obzirom na danasnji protok informacija i sve leakove kod Nvidije koji su bili tocni, slazem se da ce AMD uprijeti iz sve snage u tom mid dijelu

Sta mislite kolko ce fanova PS4 16.9. razmisljat PS5 ili nova grafa.

Sta mislite ima li Nvidia vise fanova od PSa

Sta mislite da Nvidia sa svoje 3 generacija3 grafickih moze prodat jedinki ko PS u svojoj jednog generaciji. U predzadnjoj godini konzole PS ima 2.5x vec prihod od Nvidije koja je u toj istoj godini izdala 20x seriju

Neznan o kakvom ode "PC master race" gaženju priča al Sony megafirma po svakoj mogucoj statistickoj crti naspram Nvidije

@munja Microsoft gazi Sony po marketshareu, revenue i svemu ostalome.
      March 2019 - August 2020
      73.82% grafičkih na steamu je nvidija. Hello bro. o čemu pričamo?

@chono7 baš mi fićo reko netko već leakao kod nas cijenu series s će biti oko 2300 kuna. bruka dobro. u međugeneracijskom skoku ovo će se prodavati ko vruće kifle nakon narodnjačkog partija.

a ako 3060ti bude isto što i 1060 u svoje vrijeme imat ćemo budget setupove sa brutanim performansama. samo još da amd pokaže svoje još.

Velika većina na forumu nebi imala o čemu pisati da nema Sonya i PSa...😁

Nvidiji bi bilo bolje da razmišlja šta će i kada će im Amd utjerati kitu, a ne o Sony-u. Da išta valja bila bi u Nex Gen konzolama lol.
        Koliko će AMD utrpati procesora u nove konzole o tom broju Nvidia može samo sanjati haha