Nexus pa ja to pisem od pocetka, samo ti sustavno odbijas procitati napisano. Uzjebo si se oko ovoga, da nisi ni procitao napisano. Marketing Nvidije u ovom slucaju je zasjeniti Sonyev tehnicki dio i to ce napraviti. Takvi igraci odmah idu na ampere, konzolu nece ni pogledat, a ako i budu kao s ps4, bit ce nakon nekog vremena.
Evo ga – nova PlayStation 5 prezentacija zakazana za srijedu 16.9.
pa ja to pisem od pocetka, samo ti sustavno odbijas procitati napisano.
Ne, ne. Čitao sam ja jasno sve i odmah sam rekao da ne vidim poantu nekih "bačenih rukavica" i "oduzimanja medijskog prostora ili igrača"...dvije različite publike i dva različita marketinga.
Bio sam dosta jasan u svemu od početka.
A kaj s ekipom koja, iako ima jako komp, radje igra na PS-u?
Imam super komp, imam ultra wide monitor, imam mehaničku tastaturu i super miša.
A svejedno, sve multiplatforme igram na PS. Imam svaki AC na kompu, al radje double dipam i igram na plejki.
Bolje mi je. Ugodnije mi je. Na kauču, ispred telke.
I da, napaliti će me 3080. Al bi ju ionako koristio samo za Civilization VI. Doduše, moram ga kupit za PS i vidjet kak se tamo igra pa se skroz prebacim. X-Com mi je već davno prebačen i odličan je.
- Uređivano
Tzereen Pa to što netko ima PC ne znači da mora sjediti za kompom ili da mora imati mehaničku tipkovnicu. Spajaj na telku, ubaci DS4 ili kupi bežični Xboxov kontroler i udri. Isto kao što i ja razmišljam spojiti Plejku na monitor jer mi je kvalitetniji od TV-a koji imam i još mi je udobnije u stolcu igrati.
Zato sto on to sve zna, samo se pravi grbav jer mu je to smijesno
Evo ja potrošio prije 3 miseca 11000kn za novi tv...Sony 65" xg9505...kupio ps4pro u prosincu 2018....prije toga igrao na PC-u...koji je od 2010 bio spojen na lcd tv od Panasonic...sve igre igrao sa gamepadom x360 spojen na PC
U rujnu 2018 crkla grafa pa odustao od pc gaming-a i odlučio se za konzolu...i onako sam koristio gamepad...i onako sam koristio jednu grafu skoro 9 godina gtx260
Nakon ps4pro budem uzeo ps5 ali tek tamo 2023
- Uređivano
chono7
Ne, sad fakat pitam iz svoje perspektive. Vidim da takvu strani opće niste zamislili da postoji. Ovu koju si ti naveo, zagovarate već neko vrijeme kroz ove postove.
Btw, kak može stolica bit udobnija od kauča, dvosjeda, fotelje, kreveta, pa čak i da je gamerska, anatomska od 2500 kn?
Poanta zašto to pričam je da nisu svi gameri takvi da traže najviše fps-a, osvježavanja, ne znam čega, da ne ulazim u tehnički stranu. Već samo žele doć doma, stisnut PS gumb, zavalit se na kauč i sterat sve kvragu i opustit se.
Ko što svaki čovjek ne želi najbrži i najbolji auto, već najudobniji. Ne znači da ne voli aute, al mu prioritet nije na tome ubrzava li za 7,4 ili 9,1 sekundu do 100.
@Fico , za tebe ne znam zašto si tako PCMR postao, ali mlad si. Ne mislim to uvredljivo, već se sjećam sebe u tim godinama. Isto tako bi zagovarao PC.
Btw, imam i steam link i tablet I mobitel i mogu streamat i sve mi je jasno. Al na kraju dana, ugodnije je jednostavno spojiti konzolu i igrat. Nije situacija ko nekad da su igre na konzoli jako zakinute naspram PC-a. Sad je level na kojem su na konzolama definitivno dovoljan.
Jednostavno me to nadmetanje više ne pali. To je možda osnovna poanta. A i ovdje se često spominje kako to nadmetanje nije zdravo, nije lijepo, nije ugodno, ali ga se i dalje svaki dan zagovara. Daj, ajmo više voljet sve igre i sve platforme. Zašto bi ljubav trebala biti nauštrb nečeg drugog.
- Uređivano
Tzereen pa eto, jer kad igram sp igru na TVu ode koncentracija u tri pm. Ne moze mi nista zamjeniti osjecaj kada sjednem za komp, stavim sluske i utonem u svoj svijet gdje me nitko ne ometa. Nitko ne seta ispred tva, nitko me ne prekida i ometa.
Samo zelim doci doma, upalit kantu i pokrenuti igru.
tko vas jebe ja idem spavat. zbog vas ću sutra zakasnit maloga odvest u vrtić.
Lijep pozdrav
Tzereen Btw, kak može stolica bit udobnija od kauča, dvosjeda, fotelje, kreveta, pa čak i da je gamerska, anatomska od 2500 kn?
Pa kako netko može voljeti Fifu, a ne voljeti Bloodborne. Svakome paše što mu paše. Ja se lakše koncentriram na to što radim ako sjedim u udobnom stolcu, dok na krevetu ili kauču mi to jednostavno nije to. Isto mi je i s filmovima i serijama, preferiram gledati na kompjuteru nego na TV-u. Potpuno sam koncentriran, zvuk mi direktno ide u uši jer imam slušalice na ušima i to mi je gušt. Svakome ide svoje, ali poanta je da PC ili PS ili Xbox, živimo u vremenima kad možeš prilagoditi svaku igraću platformu onome što tebi odgovara.
Već samo žele doć doma, stisnut PS gumb, zavalit se na kauč i sterat sve kvragu i opustit se.
Al na kraju dana, ugodnije je jednostavno spojiti konzolu i igrat.
Ne znam zašto se misli da je pokrenuti igru na PC-u znanstvena fantastika. Kad dođem doma nakon posla, nešto si složim za jesti, sjednem za svoj stol, upalim komp koji se boota u nekoliko sekundi, stisnem Steam ikonicu koja mi stoji na Startu kao shortcut i odmah mi se otvara library u kojem su mi ponuđene sve igre. Ili još bolje, otvorim GOG koji mi ima povezane apsolutno sve servise i sam barata njihovim paljenjem i gašenjem.
za tebe ne znam zašto si tako PCMR postao, ali mlad si.
Ne mislim to uvredljivo, već se sjećam sebe u tom godinama. Isto tako bi zagovarao PC.
Daleko od toga, ja se PCMR-om smatram do te mjere da bi bacao GabeN memeove. Meni PC gaming jednostavno bolje leži i to je to. Volim strategije i prirodnije mi ih je igrati na mišu i tipkovnici. Volim kompetitivne pucačine kao R6: Siege i ugodnije mi je igrati to na mišu i tipkovnici. Isto stoji i s mil-sim igrama kojih ni nema na konzolama. Ponuda je više po mojoj mjeri i po tome krojim gdje ću igrati. Što se grafike tiče, lagao bih kad bih rekao da mi nije važna. Nije mi presudna, meni je igra jedan paketu kojem grafika ima jednaki udio u važnosti kao i ostali dijelovi. Ako sam u sposobnosti neku igru pokrenuti s najboljim mogućim postavkama, sasvim mi je logično da ću to i napraviti. Meni je to ugodnije igranje. Volim tako igrati. Ako znam da može bolje i da sam u toj mogućnosti, zašto ne?
Ja jednostavno volim igre. Ako sam u mogućnosti igrati ih na PC-u, igram ih na PC-u jer mi tako više paše. Barem za mene znaš da volim konzolaške ekskluzive. MGS mi je među najdražim serijalima. TLoU mi je među najdražim igrama. Ja volim igre i to je to.
Nedavno sam spojio laptop (da, gaming laptop, nemojte se raspalit ) i PS4 kontroler na TV i stiscem PS buton da ugasim plej kad ono, sjetim se da nije ni upaljen. Nisam jednako komotan kao s PS4 jer mi trebala minuta više da sve odspojim. Nisam tip koji previše zagovara platforme ali u 2020. godini PC-i/laptopi su jednako ako ne i komotniji za korištenje koliko su Steam/GOG i ostale aplikacije prilagođene korištenju bilo gdje i bilo kako, a da ne pričam o mogućnostima kustomizacije. Samo mojih 2 centa jer totalno uživam u PC gamingu zadnjih godina kao i sa PS4 tu i tamo.
- Uređivano
Fico jebeno mi je teško pisati na mobu, a ne da mi se otići do kompa jer mi je Tsushima upaljena. (Btw, igra je genijalna! Baš je pravi AC u Japanu. S pravim feelingom i atmosferom.)
Pa upravo to što si napisao. Ajmo voljet igre! I ja volim igre. Prvi ću priznat da sam bio retard dok nisam kupio konzolu jer sam mislio da su konzole smeća. Jesam. Bio sam glup.
Isto ko i ti sam igrao većinom strategije. Pa onda RPG-ove. Da bi otkrio da ima i sasvim drugih žanrova koji mi leže ko fensiju pričanje o kiti.
Za stolicu/fotelju nisam mislio da je riječ o ukusima, nego o anatomiji, ali ovaj drugi segment kužim. Uronjenost u igru. Sluške i to. Meni je tako na kauču. Sluške ima i plejka, btw.
I moram reći da si mi malo pao u očima kad si rekao da gledaš filmove radje na monitoru na kompu!?! WTF, man!?! Ti?!
Neko ko je radio u CineStaru? Ko doživljava i voli filmove na istoj razini ko ja? Monitor? Kaj imaš neki 32" Vivax?
Ne moraš mi objašnjavati steam I gog I gumbiće. Sve mi je jasno. Sve znam koristiti. Imam 550 igara na steamu, 20-ak na Originu, sve ACove i skoro sve Far Cryeve na Uplayu I nekih 20-ak na GOG-u. Pa ipak odigram Dragon Age na plejki. AC na plejki. Xcom na plejki. Jebiga. Ugodnije je. Miljon puta mi je ugodnije nego na stolici, bez obzira kaj sam si uzeo finu ergonomsku, kožnatu, sa stolom koji ima dodatnu policu za monitor kako bi mi bio skroz u razini očiju. Mišem koji je ergonomski za ruku posložen tak da bi i spavao s njim.
I opet ću radije odigrat igre na plejki. Bez obzira kaj su na 30 FPS-a, a tu na 60.
chono7
Eto, to je to. Kužimo se. Ja iz istog razloga radje na telki na kauču. Nekad u surroundu, (kojeg sad trenutno nemam ) nekad sa sluškama, ali to je moj spot. Malo igre, malo Netflix, malo filmovi.
Eh, da još imam para za novi 65" TV... Ali doći će i to! Dat će @Tuhy neki popust na Black Friday!!
Wohoooooo srijeda, hajmo FF XVI i Silent Hill
Umro