S obzirom da je već sad vidljivo koliko su truda uložili i s obzirom da imam original za PS2 i PC, ozbiljno razmišljam da ovo torrentiram prvom prilikom (ako ne bude nedovršeni bugfest). Makar opet, nisam siguran hoće li mi se i to dati.
Ubisoft pokazao Prince of Persia: The Sands of Time Remake
Tri kalendara sam provjerio da budem siguran koja je godina.
Jesu oni normalni?
ali ajde barem ova igra ne bi trebala dozivjeti klasicni ubisoft downgrade
U svakom slučaju, nema zime za 120 fps-a. Možda i 8K rezolucija, ipak Ubisoft rastura u optimizaciji igara.
- Uređivano
Imaju još jednu stepenicu niže za pasti, ako downgradeaju:
Imate priliku nekupiti i tako pokazati ubiju da niste ovce.
Srdacan pozdrav i hvala na razumjevanju
Sad sam skužio da je prikazana i ikona Epic storea, šećer za kraj.
Volio sam prvog Princa, drugi mi je blokiro na cca 30% igre.
Nisam cicija za grafiku, al ovo stvarno izgleda ispodprosječno za današnje standarde.
Mogli su bar cover igre izmjenit, jbte, čak i to je isto.
Obzirom da se radi o daggeru koji vraća vrijeme unatrag, tako je i Ubisoft došao na brilijantnu ideju da nas vrati na jednu grafički tehnološku generaciju unazad.
Genijalno.
Ma cijela trilogija je bila vrh za to vrijeme. Meni su dvica i trojka bolja od prvog, a dvica ima najjacu atmosferu. Dahaka je bio bas madafaka pravi.
Jesu njima objasnili sta je remake a sta remaster?
Izgleda jebeno
Očekivao sam sva tri dijela u kompletu, ovak će naplaćivat svaki posebno ak izađu
DarkPunisher Ah, ne znam baš za tricu... Bilo je fora ideja sa mračnim princom ali sve je stalo na tome — samo dobroj ideji.
Meni je prvi posebno drag jer je to prva igra takve tematike koju sam igra jer ej, moga si trčati po zidu!
- Uređivano
Veliki sam fan trilogije i serijala. Imam cijelu trilogiju original za PS2. Na PS3 imam remaster HD, Prince of Persia iz 2008 i Forgotten Sands.
I veselio sam se rimejku. A kad sam jučer vidio trailer ostao sam razočaran. Jer ovo nema veze sa rimejkom nego čisti remaster. Nadam se da će otkazati i napraviti za standarde PS4/5.
Gledam komentare na yt i nisam našao nijedan pozitivan. Stvarno se nadam da će hate uroditi plodom. Ovo izdanje ne bi platio ni 10 kn iz principa.
Nažalost vrlo teško da će stići nešto uraditi, jer već je trebala (ili će možda max za mjesec dana ući u gold fazu), a tada ga možeš jebat.
Sada poliraju bugove i to je to.
Ja sam iskreno ogroman fan Princea, volio sam sve i jednu igru do 2008 (uključujući i taj), ali ovo ne da su pljunuli u lice, već su se i ***** da prostite.
Radije bih volio da su Princea stavili u Rainbow Six ili šta već rade sa svojim kultnim likovima koji su uzdigli Ubi u ono što je danas.
Žalosno.
Ovo će toliko fejlat da ni Epic neće dijeliti besplatno od sramote.
Jebote, koliko jedan trailer vrijedi