HideooKoojima Gledam i pitam se jeli ovo mogli kud i kamo bolje izgledati ili je mozda to neki njihov stil 🙄 Grafički mi je ovo jako ..... Mozda sam u krivu pa bolje ne može 🥴
Fico Kužim na što su htjeli ići s artističkim stilom, ali... Ovo izgleda kao Life is Strange: Persia. Izgleda zabavno, ali od AAA developera se puno više očekuje. Ovo je iz 2008. Mislim stvarno...
Zero S obzirom da je već sad vidljivo koliko su truda uložili i s obzirom da imam original za PS2 i PC, ozbiljno razmišljam da ovo torrentiram prvom prilikom (ako ne bude nedovršeni bugfest). Makar opet, nisam siguran hoće li mi se i to dati.
Deadwalker U svakom slučaju, nema zime za 120 fps-a. Možda i 8K rezolucija, ipak Ubisoft rastura u optimizaciji igara.
yakuza_stinger Imate priliku nekupiti i tako pokazati ubiju da niste ovce. Srdacan pozdrav i hvala na razumjevanju
Tuhy Volio sam prvog Princa, drugi mi je blokiro na cca 30% igre. Nisam cicija za grafiku, al ovo stvarno izgleda ispodprosječno za današnje standarde. Mogli su bar cover igre izmjenit, jbte, čak i to je isto.
Raziel Obzirom da se radi o daggeru koji vraća vrijeme unatrag, tako je i Ubisoft došao na brilijantnu ideju da nas vrati na jednu grafički tehnološku generaciju unazad. Genijalno.
DarkPunisher Ma cijela trilogija je bila vrh za to vrijeme. Meni su dvica i trojka bolja od prvog, a dvica ima najjacu atmosferu. Dahaka je bio bas madafaka pravi.
Bonzo DarkPunisher Ah, ne znam baš za tricu... Bilo je fora ideja sa mračnim princom ali sve je stalo na tome — samo dobroj ideji. Meni je prvi posebno drag jer je to prva igra takve tematike koju sam igra jer ej, moga si trčati po zidu!