Pročitaj na portalu
Članak

Ubisoft pokazao Prince of Persia: The Sands of Time Remake

Trebao je ovaj remake biti veliko iznenađenje Ubisoft Forwarda, no nažalost raniji leak uništio je bilo kakav faktor iznenađenja, pa čak i uzbuđenja. Originalni Sands of Time izašao je prije čak 17 godina i to na PS2, GameCube, Xbox i Gameboy Advance.

Ovo liči na PS3 naslov.I još Indijci rade taj remake.

Gledam i pitam se jeli ovo mogli kud i kamo bolje izgledati ili je mozda to neki njihov stil 🙄 Grafički mi je ovo jako ..... Mozda sam u krivu pa bolje ne može 🥴

Kužim na što su htjeli ići s artističkim stilom, ali... Ovo izgleda kao Life is Strange: Persia. Izgleda zabavno, ali od AAA developera se puno više očekuje.

Ovo je iz 2008. Mislim stvarno...

Ostavite mi Ubisoft na miru! Jeste čuli????11111!!!!!! Ove slike su fake news.

S obzirom da je već sad vidljivo koliko su truda uložili i s obzirom da imam original za PS2 i PC, ozbiljno razmišljam da ovo torrentiram prvom prilikom (ako ne bude nedovršeni bugfest). Makar opet, nisam siguran hoće li mi se i to dati.

Tri kalendara sam provjerio da budem siguran koja je godina.
Jesu oni normalni?

ali ajde barem ova igra ne bi trebala dozivjeti klasicni ubisoft downgrade 😄

U svakom slučaju, nema zime za 120 fps-a. Možda i 8K rezolucija, ipak Ubisoft rastura u optimizaciji igara.

Imaju još jednu stepenicu niže za pasti, ako downgradeaju:

Imate priliku nekupiti i tako pokazati ubiju da niste ovce.

Srdacan pozdrav i hvala na razumjevanju

Sad sam skužio da je prikazana i ikona Epic storea, šećer za kraj.

Volio sam prvog Princa, drugi mi je blokiro na cca 30% igre.

Nisam cicija za grafiku, al ovo stvarno izgleda ispodprosječno za današnje standarde.
Mogli su bar cover igre izmjenit, jbte, čak i to je isto.

Obzirom da se radi o daggeru koji vraća vrijeme unatrag, tako je i Ubisoft došao na brilijantnu ideju da nas vrati na jednu grafički tehnološku generaciju unazad.

Genijalno.

Ma cijela trilogija je bila vrh za to vrijeme. Meni su dvica i trojka bolja od prvog, a dvica ima najjacu atmosferu. Dahaka je bio bas madafaka pravi.

Jesu njima objasnili sta je remake a sta remaster?