Pročitaj na portalu
Članak

Recenzija | Wasteland 3

Prelazak nekoliko desetaka terenaca preko zaleđenog jezera prekida jureća raketa iz smjera brane, za sobom ostavljajući dimni trag uništenja koje malu vojsku Pustinjskih rendžera svodi na šačicu preživjelih nesretnika. Među njima se nalaze i naša dva rendžera, stavljena usred krvoprolića predvođenog kultom čije obiteljsko stablo izgleda kao krug. Nezaboravno nasilan doček trezveno je iskustvo koje Rendžere upoznaje s opasnostima snježnih proplanaka Colorada.

Samo čujem pozitivne komentare za Wasteland, još jedna za beklog....

Da, još jedna igra koju će svi hvaliti a odigrat će dvoje s foruma. Možda troje.

Meni je UI iz dvojke deset puta ljepši i ima više osobnosti od ovog modernog minimaliziranog...
    Isto, iako su likovi sto puta detaljniji nego u dvojci, portreti iz dvojke kod dijaloga su mnogo detaljniji i daju više na osobnosti likova. Kao šta naši kompanjoni imaju portrete to su isto morali imati i NPCi sa kojima razgovaramo.

Ja sam "importo" svoja dva lika iz dvojke; Ovo je ekipa koju sam napravio u dvojci, a vidi se po portretima da su Doktor i Svetlana došli i u trojku....

Za vas koji profesionalno beklogate, nije ni to loša odluka. Daleko od toga da već sada igra nije ludi neo-western post-apokaliptični Miami Vice, ali za mjesec-dva bi to trebalo biti potpuno ispolirano iskustvo koje s tim mušicama ne diže živac. E onda će to biti prava igra. Definitivno se osjeti napredak naspram dvojke, osobno u svakom segmentu igre.