chono7 PS2MASTER nije, tek ove godine je izasla odnosno dolazi nova inacica DX12 koja ce cijelu pricu postaviti na novu razinu i kojom pocinje zapravo potpuno spajanje Boxa i PCa u svakom smislu te rijeci. Od produkcije do igranja zavrsnog proizvoda. I dalje mislim da preiskljucivo gledas na multithreading. Nije to nesto sto se samo iskljuci ako ti igra radi hitove na single core.
PS2MASTER chono7 chono7 I dalje mislim da preiskljucivo gledas na multithreading. Nije to nesto sto se samo iskljuci ako ti igra radi hitove na single core. Ne gledam preiskljucivo jer je to standard na konzolama. A za PC mi se fucka kako radi, no
ibor4you Dobit ćeš konzolu za 400 dolara, di ćeš brutalnije 😀 Box neće moći prodati ništa pored toga, taman da je i duplo jači 😀 A ti se @PS2MASTER ljepiš ko na pekmez. Svi ovi mudraci što te prociraju neće kupti Box do jednoga lol
prayer ibor4you Opet ti je cijena 25% jeftinija pri identičnim grafičkim postavkama te manjoj rezoluciji. Sony je tu izgubio prije nego što je uopće i krenio 😉
PS2MASTER prayer Opet ti je cijena 25% jeftinija pri identičnim grafičkim postavkama te manjoj rezoluciji Malo se varas ako mislis da ce biti indenticne graficke postavke sa nizom rezolucijom.
prayer ibor4you Da nemam PC vrlo vjerojatno bi uzeo i Xbox i PS5. No samo zato što je Microsoft tako ubio sa cijenom. Ovako samo PS5 😉
sandidam @prayer ne znam ako si sarkastičan ili ne, ali u svakom slučaju slažem se s ovim 😂 imam prastari laptop koji mi sluzi samo za osnovne potrebe i vrlo vjerojatno ću uzeti XboxS zbog toga sto je cijena stvarno prihvatljiva. Volio bih odigrati starije igre koje nisam imao prilike isprobati, a moći ću pokretati i nadolazeće igre sa sasvim solidnim preformansama. PS5 će ipak biti primarna konzola ali tek kasnije kad budem imao razloga kupiti ju.
prayer sandidam Nikakav sarkazam, ovo da kod nas košta nekih 3K će biti ruku na srce best buy komad gaming techa od ne znam kad. PS5 ću iskreno kupiti samo radi ekskluziva koje je kako se čini sve manje i manje te dolaze na PC laganim tempom. Za one koje nemaju PC Series S i game pass je pun pogodak. Čak i ako se ne varam možeš i Kodi instalirati na konzolu pa te ispada i media box. Odličan ulog kako god okreneš i sumnjam da ćeš požaliti kupovinu 🙂
chono7 PS2MASTER pa standard je i na PCu, odavno. I na Boxu, ali takt po jezgri je kljican, odnosno ovaj clanak je istinit, ovaj mali box ima jaci CPU.
fatamorgana Svaki pravi gamer već je odavno kupio 4k telku za 10000kn i spremno čeka next gen, ove pizdarije 1080 ili 1440 su prošlost 😷😷😷😷
prayer PS2MASTER zašto se malo varam? Je li zato što imaš dokaz da nije tako kako govorim i ja i Microsoft ili zato što si ljut da je Microsoft pobijedio?
JoelDrake doctorfreak Treba znati koji tv kupiti, LG OLED CX nudi 4K, 120Hz i HDMI 2.1, cijena 10 000 kn!
JoelDrake Tzereen Ma kakav deal samo kažem do 10 000 kn pojede sve tv-e, niti jedan mu nije ni blizu, svi poznati portali su to potvrdili, a ova prepucavanja ovdje su strašna, toliko su neki realni da nisu ni priznali kako je Sony izdominirao ovu generaciju!