mika ma kako god sve to na kraju ispalo. neka nas i pc,xbox,ps uveseljavaju sa novim i kvalitetnim igrama. igre,igre i samo igreeee.....
PS2MASTER Heat Ja predlažem da si Fenix napravi auto ban na 2 tjedna jer spina. Nije procesor brži uopće. @Fenix Zašto lažeš?
PS2MASTER Pazi sad sto ce drugi rec, vid fanboja PS2MASTER-a sto brani sveti Sony. Al eto, valjda je dopusteno pisat neistine, a onda se druge ismijava, jel. Al stvarno @Fenix , cemu takav naslov kad to uopce nije istina? Zasto clickbait?
Zero Ne samo da SeS ima prednost po pitanju većeg takta, već je to samo jedna od prednosti. Tako piše u članku.
PS2MASTER Zero Ne samo da SeS ima prednost po pitanju većeg takta, već je to samo jedna od prednosti. Tako piše u članku. Nema prednost nikakvu po pitanju CPU-a. Znaš da će SMT biti standard u next-genu, a ne operacije u single threadu?
chono7 PS2MASTER ne nuzno, box je blizi PCu po pitanju igara, a na PCu je i dalje single core performance bog i batina. Veci takt po jezgri ovdje znaci i bolji procesor. Gledajuci onda tvojom analogijom ispada da veci taktovi PS5 nemaju nikakav znacaj i da je Xbox SeX zapravo daleko jaca konzola.
TexasFlood Sad sony još malo čeka i onda izbacuje hrpu informacija tako da će svi zaboraviti da xbox uopće izlazi.
prayer Ako se ovo bude moglo nositi grafički sa Series X pri 2K po $300 (+PDV), Sony je pojeo jednu jako finu bananu. Uz to još game pass koji uključuje i ona EA čudesa, full B/C te play anywhere sustav. Bome su jebeno agresivno krenuli i iskreno mogu reći da sam imoresioniran.
Raziel Prvi imali muda objaviti cijenu, još su pokazali i da konzola ima generalno brži procesor. XBox 2 : 0 Plejstejšn
PS2MASTER chono7 ne nuzno, box je blizi PCu po pitanju igara, a na PCu je i dalje single core performance bog i batina. Nek su slični PC-u po komponentama, al "drugačije" se programira za konzole i to je već tako desetljećima. Ako se na PS3 koristilo po 6 jezgri, onda će se i na PS5 i Xboxu također koristiti više jezgri.
turok99 Očekujem da sad Sony počne lagano izlaziti iz gameinga, poslije ove generacije će MS gospodariti sa xCloudom i gamepasom a Sonyu ostaje ogroman biznis sa game softwareom tj. njihovi WWS,pa Sony već ispituje prodaju svojih igara na PCu...
chono7 PS2MASTER Microsoft’s DirectX 12 Ultimate unifies graphics tech for PC gaming and Xbox Series X.
PS2MASTER chono7 Microsoft’s DirectX 12 Ultimate unifies graphics tech for PC gaming and Xbox Series X. Ali što točno taj API unificira? Komponente jesu PC, al ne i dizajn samih komponenata na matičnoj i kako rade i kako su povezani, no. Al dobro, šta ja znam, no
chono7 PS2MASTER unificiran je api, isti set interfacea koji hendlaju taskove, prvenstveno graficke. Na ovak nacin se gotovo gubi potreba za optimizacijom izmedu PCa i boxa, te na isti nacin hendlaju raytracing. Na vrlo slican ili gotovo jednak nacin ce vrtiti igre, a samim time ovaj cpu mozes kvalificirati kao jacim od onoga u PS5.