Tzereen većina ih pokušava isprovocirat samo tzv. PS fenboje da krenu branit
Yep, tak ja shvaćam cijelu ovu temu.
Čekam sljedeća 2 tjedna da Sony objavi cijene i datum izlaska, kao i popis launch igara od kojih očekujem bar jednu vrijednu kupnje, makar su i 2-3 kvalitetna jaka multiplatform naslova dovoljna (a znamo da ih ima).
Čekam da moji u upravi unesu "Playstation 5" u Luceed, samo da bi ga stavio na rezervaciju za sebe 2 minuta nakon toga.
Nakon toga čekam datum izlaska i dan kad ću ga pokupit i doć doma.
Ako će cijena bit malo too much, jaaako ću im jebat milu majčicu, al ne vjerujem da će me odbit od kupnje.
Dal će procesor jeftinijeg Boxa kucat na 0.1 takta više, živo mi se jebe.
Dal će XSeX imat nešto bolje od petice što se izvođenja tiče, živo mi se jebe.
Dal će imat neku exkluzivu koja će bit razlog da se razmatra kupnja konzole, to ćemo vidjet i to ću pratit.
Mene ta konzola ne zanima, al ne zbog nekog glupog zadrtog fanboyizma.
Isto kao što me nit ne zanima igranje na Pc-u.
Nek se nitko ne naljuti, al kad gledam u ovaj moj "toranj" na polici, di su mi najdraže igre, jebeno velil dio čine kvalitetne PS exkluzive.
Multiplatform naslovi također čine veliki dio tog "tornja", ali činjenica je da ja dobar dio tih prvonavedenih ne mogu igrat ni na Boxu ni na Pc-u.
Odnosno, neke se mogu, dolaze na Pc, i ja stvarno prvi nemam ništa protiv toga.
Ali, dolaze nekoliko godina kasnije. A ja sam jedan od onih igrača koji one najveće i najiščekivanije hitove koji me zanimaju "mora" imat Day 1 ili u kratkom roku nakon izlaska.
Na štetu mog novčanika i vremena, al jbga, takav sam.
Ne mogu se prebacit na Pc i čekat 4-5 godina da Horizon 2 dođe na njega.
Ne mogu, jbga...možda sam mrtvi idiot, al ne mogu.
Ne mogu zanemarit ni svoj profil. Možda posve glupi i idiotski razlog, al nedam u prašinu i zaborav zadnjih 13 godina igranja samo da bi PS5 zamjenio za "konzolu sa 0.1% jačim procesorom koja je radi toga bolja."
Tuheljski_gamer zvuči kronično nejebački i luzersko pozerski, al taj luzer je na PS3 i PS4 skupio jako lijep broj odigranih igara i upoznao hrpu zanimljivih i iskrenih ljudi putem onlinea, i mnoga prijateljstva traju i dan danas.
Jebemu mater, radim tu di radim jer me preporučio frend kojeg sam upozno na PSN-u.
Promjenit ću si nick, počeo sam pošteno ševit unazad tih 13 godina, al nedam svoj account 🙂
Da mi (prvenstveno) financijske mogućnosti, a zatim i kronični manjak slobodnog vremena dozvoljavaju, vjerojatno bih imao i Box i Switch. Možda i Pc, ko zna.
Al s obzirom da ne dozvoljavaju, "zadovoljit" ću se ovom jadnom peticom koju se baš trudite sposrat u ovakvim temama. Možda ne "sposrat", ono, osjeti se pokoja "žaoka" od nekih članova, bilo da se radi o igrama, ili samoj snazi konzole.
A mnogo toga još ne znamo i tek će naredne godine i igre pokazat stvarno stanje stvari.
Ja sam naveo svoje razloge zašto ću igrat na petici i znam da će mi tamo bit odlično. Bit će odličnih igara, odličnog društva, odličnog druženja online do kasnih noćnih sati.
Netko drugi će to doživjet na novom Boxu, netko na brutalno jakom Pc-u koji će neke igre vrtjet bolje nego petica.
I drago mi je radi njih, odnosno, radi Vas. Svatko neka igra na onom hardweru na kojem želi i kojeg si želi i može priuštiti, na postavkama i mogućnostima prikaza koji mu odgovaraju.