chono7 mika u kontekstu konzola mozda, u kontekstu next gena taj show je vec prikazan pocetkom mjeseca, vise od onoga ne moze
Gazza mika ćak i možeš na raketi kroz čikago i tako dalje... Nemre,to moze samo Jura Stublic i nitko vise 😁
hulahopka mika već sat vremena pjevušim "vozio se Jura Stublic na raketi kroz Chicago..." krivac si za teror kojeg radim svima koji se nađu u mojoj blizini 😆
mika hahaha. dobri ste. upravo gledam na hbo2 film pravi čelik (Real Steel) borba između zeusa i atoma ( xbox s vs ps5 ) izgleda da ce ovo biti dobra borba između ova dva titana ( mislim na xbox i ps ).
Heat Predlažem da Fenix napravi skriptu koja automatski daje 2 tjedna ban kad netko napiše da na Xboxu nema igara. Dodatna skripta može biti tjedan dana ban mavericku kad spomene bilo što u vezi remakeova ili da je PS5 ružniji od Xboxa.
PS2MASTER Heat Ja predlažem da si Fenix napravi auto ban na 2 tjedna jer spina. Nije procesor brži uopće. @Fenix Zašto lažeš?
ibor4you Sony će im utjerati cijenom, garantirano. PS5 399$, a za god. dana će najviti pro model koji će biti jači od Boxa. To su moja predviđanja. Nema šanse da Sony propusti priliku i ne isprda $M.
mika ma kako god sve to na kraju ispalo. neka nas i pc,xbox,ps uveseljavaju sa novim i kvalitetnim igrama. igre,igre i samo igreeee.....
PS2MASTER Pazi sad sto ce drugi rec, vid fanboja PS2MASTER-a sto brani sveti Sony. Al eto, valjda je dopusteno pisat neistine, a onda se druge ismijava, jel. Al stvarno @Fenix , cemu takav naslov kad to uopce nije istina? Zasto clickbait?
Zero Ne samo da SeS ima prednost po pitanju većeg takta, već je to samo jedna od prednosti. Tako piše u članku.
PS2MASTER Zero Ne samo da SeS ima prednost po pitanju većeg takta, već je to samo jedna od prednosti. Tako piše u članku. Nema prednost nikakvu po pitanju CPU-a. Znaš da će SMT biti standard u next-genu, a ne operacije u single threadu?
chono7 PS2MASTER ne nuzno, box je blizi PCu po pitanju igara, a na PCu je i dalje single core performance bog i batina. Veci takt po jezgri ovdje znaci i bolji procesor. Gledajuci onda tvojom analogijom ispada da veci taktovi PS5 nemaju nikakav znacaj i da je Xbox SeX zapravo daleko jaca konzola.
TexasFlood Sad sony još malo čeka i onda izbacuje hrpu informacija tako da će svi zaboraviti da xbox uopće izlazi.
prayer Ako se ovo bude moglo nositi grafički sa Series X pri 2K po $300 (+PDV), Sony je pojeo jednu jako finu bananu. Uz to još game pass koji uključuje i ona EA čudesa, full B/C te play anywhere sustav. Bome su jebeno agresivno krenuli i iskreno mogu reći da sam imoresioniran.
Raziel Prvi imali muda objaviti cijenu, još su pokazali i da konzola ima generalno brži procesor. XBox 2 : 0 Plejstejšn