boja1964 Najmanje me brinu proizvodjaci konzola i igara. Boli me kita za njih i njihove probleme, imam ja svoje kao i svi mi. Te tvrtke imaju ljude na pozicijama koji su placeni za analizu trzista, bilance, marketing, menadzere koji to sve vode i slicno, pa necu se ja zajebavat sa time. Cinjenica je da vrijeme za izlazak necega poput nove generacije konzola ne moze biti gore. Platezna moc je visestruko slabija nego na prelasku ranijih generacija sto je izazvano trenutnom situacijom. Isplati li se uloziti ogromnu kolicinu resursa da bi se pod velikim upitnikom to isplatilo ce odluciti isti oni gore navedeni ljudi. Niti malo si nisu pomogli niti prikazanim igrama i mogucnostima konzola nove generacije koje su u najmanju ruku prosjecne i vec vidjene (pogotovo na pc-u). Isto tako nikad mi nije bilo manje bitno sto ce se dogoditi sa izlascima novih konzola i igara. Sve sto mi treba imam na ps4/switchu/pc-u. Jos samo da uspijem slozit konfu za te strategije i povlacim se iz prosjecnosti tehnoloski nedovoljno jakih konzola koja je uzrokovana ogranicenoscu resursa i optimizacije, pogotovo hardvera kako bi se gaming priblizio siroj publici sto zbog komfora sto zbog financijskih mogucnosti, a sve u svrhu stjecanja sto je moguce veceg profita uz sto manje utrosenih resursa. Sve je to i prije postojalo, samo je eto sada situacija dozvolila da to konacno ispliva na povrsinu.