Nem pojma ali ja kroz biom letim poprilicno glatko, ustvari sve zavisi sta mi je cilj taj run.
Svaki neprijatelj ima svoje ponasanje i signale pa se s vremenom nauci kako kojem encounteru prici.
Tako do bossa nemam nekih vecih problema (naravno nije ni da svaki put otpicim do njega).
Neki elementi imaju veoma lep risk\ reward odnos i igra malo po malo olaksava svaki run.
Negde sam procitao da je moguce teleportovati se izmedju bioma po njihovom prelasku.
Mapa je veoma jednostavna za procitat kada se naviknete na legendu i bukvalno ako vam se pici kroz nivo odmah znate u kojem pravcu se kretati.
Znam da je smrt i kretanje iz pocetku zna da srusi moral ali to je deo ovakvih igara.
Ja nigde ne zurim sa prelaskom iste pa se i mnogo brojno ponavljanje prvog nivoa jos uvek nije pokazalo smornim.
Ustvari to mi je najlepse kod ovakvih igara, kako nesto sto je islo sporo i tesko...postaje sve fluidnije i ja sam postajem sve sigurniji u svoje igranje.
Ako se moze sacuvati samo posleg 3 nivoa, meni ce to vrv biti ok.
Taman mesto za stati ako mi se vise ne da.
Sad samo treba doci do treceg nivoa.
I igra ima sejv....sacuva svaki put kad riknete 🙂
Miro
Imas stvari koje trajno ostaju uz tebe.
Oruzije i health ipak moras poboljsavati i povecavati iz pocetka.
Health nije tesko povecati s obzirom kolko tih itema ima svuda.
A oruzije znas vec sam, dobra borba i adrenalin ide gore kao I weapon proficiency, plus sva ostala poboljsanja, parazite i iteme koje mozes pokupiti....poprilicno standardna procedura.
Plus sve ostale nadogradnje.
Znam da neko vreme ljudima jeste problem al jebat ga takva igra.
Svakako verujem da ce ti vremenom postajati sve lakse.
Edit :
Plus naravno zadrzavas weapon traits ( sto ti dodje kao upgrade, tako da gledaj ih guras do 100%)
I naravno svaki novi item koji skeniras sad ima sanse da se pojavi u sledecem krugu.
Vrv zaboravljam neke stvari....