doktor1 Danas dolazi na PC… Jedva čekam. A pošto sam ovaj mjesec već kupio hitmana i hogwarts to nije razlog da ne kupim i ovo. Malo je cca 200 neodogranih igara
doktor1 Čitao sam o stutteru i lošim performansama Sami početak, 4k + FSR balanced, epic postavke i radi ko podmazano na početku. Lock @60, ali sam zaboravio snimit overlay… Vidjet ćemo kada nastane kaos… PC recenzije: Digital Chumps - 100/100 Returnal is still a perfect game in my opinion. It hits all the right notes, even when it feels impossibly difficult. The gameplay structure is complicated, precise, and entertaining. The PC upgrade makes the experience even better with superior visuals and a plethora of ways to play the game. This is a superior version of a superior title. GamersRD - 100/100 Returnal completely surpasses the PS5 version by providing wonderful graphics and amazing optimization. It literally squeezes the full potential of the new GPUs. One of the best combinations is 3D Audio with Dolby Atmos and of course the DualSense support makes the game way more immersive. Returnal is one of the best choices for PC gamers this 2023. GameSpew - 100/100 Going back to Returnal on PC, we were instantly reminded why we fell in love with it. This is a game like no other. We were disappointed when Housemarque announced it was stepping away from the arcade-style games that it became known for, but when Returnal was unleashed we quickly came to terms with it. This may be a third-person shooter with roguelike elements and lashings of horror, but it’s Housemarque’s penchant for making games that keep you going back for more that ties it all together. And the result is quite simply phenomenal. Game Rant - 90/100 Returnal on PC has all the content on day one that was released for the original game in the year after its launch, meaning that it's debuting on PC in a better state than it was in when it first came to PS5. Developer Climax Studios has hit it out of the park with this port, so any PC gamers curious about Returnal can feel confident picking it up, but they might want to consider getting a DualSense to go with their purchase. Metro GameCentral - 90/100 One of the best PlayStation exclusives of recent years is an inspired mix of bullet hell shooter and roguelike dungeon crawler, that somehow still feels like nothing else on console or PC
doktor1 Odlična igra! Znao sam od prvog dana da će mi biti top! Radi odlično, izgleda fantastično, kristalno čisto uz odličan HDR. Kretanje, napucavanje, svijet, priča… Top Da, pohvale i za zvuk. Odlični zvukovi kapljica kiše… Svega…
prayer Odigrao i ja malo na laptopu sa 3050 i igra se vrti OK sa framerateom iznad 40 na high detaljima, mogao bih lock sve na max sa 30 FPS ali nije ovo igra za takvo što. Inače brzina i fluidnost svega su baš vidljivi rađeni za miš i tipkovnicu, gdje je razlika naspram kontrolera ovdje kao da igraš odvezanih ruku.
foggy prayer kao da igraš odvezanih ruku. But where's the fun in that? 😃 Ovi PC-aši samo da im je lakše i prirodnije. Neš ne! Daj mi joy i da se patim 😃 Uživajte u igri, Returnal je robetina.
prayer Ma probao sam i sa kontrolerom igrati i na PS5 i na PC. Igra je toliko brza da ti je način igranja i doživljaj sa mišem skroz drugačiji gdje je sve brže i bolje bar po mom iskustvu. 🙂
foggy prayer Pa da, jer si truba i ne znaš držat joy u rukama. Sigurno si takav i sa svojim alatom, bolji si kad ga mišem pomičeš 😃 Ajd baš javite kak to sve dejstvuje, PS5 je imao top notch performase i igra je toliko fluidna i brza da skoro nisam imao zamjerke.
prayer foggy Pa da, jer si truba i ne znaš držat joy u rukama. Sigurno si takav i sa svojim alatom, bolji si kad ga pincetom pomičeš 😃 FTFY A vjerojatno jesam, ali imaš igre koje su za kontroler tipa utrke, ili sportske igre poput FIFA ili NBA, indie igre više ma je sve u globalu poput Hades ili igre tipa Assassins Creed - sve je to grehota igrati sa ičim drugim nego kontrolerom. Ali imaš i slučajeve gdje nije tako i gdje miš/tipkovnica ide u tvoju korist daleko više nego kontroler i ne samo u preciznosti već u brzini okretanja, ciljanja i pucanja što pored već jako brzog pacinga igru dovodi do nove razine i drukčijeg iskustva
prayer Odigrao sa frendom co-op nekih sat ipo i riješili prva dva bossa u jednoj partiji ali smo stali tu jer nam se više nije dalo. Prvi boss je bio lagan i kad imaš dosta velik weapon proficeny tj izližeš mapu zna biti dosta lagan. Drugi boss je bio dosta zajebaniji čisto zbog toga jer izvodi pozdarije uokolo i tu sam umro, no sva sreća da sam imao astronauta. Za sad sve super samo što mi se igra vrti baš kriminalno loše na laptopu gdje ili ima neki memory leak sa vramon ili mi je grafa u laptopu jednostavno pre loša. No kako god jako igrivo pogotovo u dvoje.
Genesis prayer kad si solo weapon proficiency dooosta sporo napreduje, al u coopu je ludilo 😃 igra mi bolje sjeda na PCu nego na Ps5 iako picim sa joystickom
prayer Genesis Je ali mislim da neprijatelji imaju više healtha ili veći defense pa ga na kraju jednako znaš ubijati (bossa jel). Jedina prednost je što svoje napade ne može na dva čovjeka odjednom tako da ako si odvojen od kolege imaš 50-50 šansu da te neće ozlijediti ako si dovoljno pametan da izbjegneš.
Flipper Pravi muškarci su prešli Returnal bez ikakvog co-opa i bez savea koji je sad ubačen. Zato vi koji tek sad igrate otvorite si temu Returnal Lite ili Returnal Pussy Edition i tamo pišite. Lp
Deadwalker Flipper pravi muškarci neka probaju odigrati bilo što pokraj male bebe duže od sat vremena. Lp
Flipper Tuhy ma nije klasičan Save, ali smiješ ugasiti konzolu i nastaviti gdje si stao. Jednom. Prije to nisi mogao, nego si morao sve odjednom preci. https://ffa.hr/vijesti/stize-2-0-nadogradnja-za-returnal-s-dugo-prizeljkivanim-mogucnostima/68118/