foggy Miro Nikak da krenem, stalno nesto izlazi, Baldo mi na pola,Live A Live na kraju, Xeno 3 na 60h… Moram, stvarno mi je igra do jaja, valja onda i taj DLC odradit
Zero foggy Baš dobra igra. Fali mi. Evo frende, dam ti ja svoj primjerak koji dolazi uz Extra pretplatu. Možeš i platinirati umjesto mene.
Zero Jbga prika, bacio sam oko na zadnjih tridesetak postova pa sam to propustio, ali sad naknadno vidim vaše preporuke.
Miro Zero Jos ona moc da te ljeci kad imas adrenalin 5 uz ovo oruzje je setnja. Ali u dlcu nije nesto oruzje
member Jel to igrao co-op DLC? Valja li? Jel story ili su samo arenice? Jebite se, nabrijali ste me. 😄
doctorfreak Prije tjedan dana sam isprobao igru…igrao sam neka 3 sata bez da sam umro. Nakon prve smrti zanimljivo idem na početak ali se mijenja level dizajn…oružja mi ostala super… Ali imam jedan drugi problem…ne kužim sve te tutoriale…proučavanje/istraživanje itema koji racku? Čemu to sve? Kaj sve treba čitat? Iskreno gubim se…jel tako i vama bilo na početku ili sam jednostavno glup za ovu igru?
Miro doctorfreak Ma glup si 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 A sorry ali mora san 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Naravno zajebavan se ma lagano te igra uvodi u svoj svit daj joj sansu odlicna je neces pozalati
Zero doctorfreak Nije ti ostalo oružje, zabrijo si. Ostanu otključani upgrejdi oružja, eter i trajna oprema i mislim da je to sve.
doctorfreak Miro Ma glup si Bez brige to i sam sebi kažem ponekad. Ne volim igre u kojoj odmah na početku imam 13223 tutoriala…pa sve to čitat…proučavat… Ali ima ono nešto što me jako vuče.
Miro doctorfreak Ma nije ti tako tu nema previse tutoriala brzo sve povatas. Tako ni je nevolin ove danasnje tutoriale koji misle da prvi put u zivotu drzimo kontroler u ruci odma mi dode da igru izbrisem. A jos najbolje je kad upalis deseti nastavak igre i onda ti ona objasnjava ej za ubiti se
Zero doctorfreak Znam. Zato sad više ne prođe ni pet minuta bez da napravim save na cloudu, čisto reda radi kako ne bih izgubio omiljenu igračku. Čini mi se da je i igra skužila da sam OP, samo mi u zadnje vrijeme baca ono smeće od dreadbounda, lol.
member @doctorfreak Probaj par puta koji run testno, pohvatat ćeš mehanike. Nije toliko komplicirano i sve to ima više smisla kad kreneš igrat. A te tutoriale sve više igara jako dobro riješava. U par kratkih crta objasne kako šta i onda te odjebu na trening/tut arenu koji su opcionalni i možeš odmmah ić pičit po igri. Najgore je kad imaš mandatory banalni tut koji traje i traje…
Genesis Sorcerer neka vise dodje na PC da imam s kime igrati jer nemam prijatelje na PS5 koji bi zeljeli ovo igrat xD
Zero Genesis Ja bih igrao (nisam dovršio), ali istekla mi pretplata za PS Extru i sad evo čekam da bude opet akcija. Tough life.
cauboi_bibappu Ako ne bude imalo framerate dropova u tornju iza 10. faze morati ću početi ozbiljno razmišljati o kupnji pc-a