Upalio jučer igru, prva igra koju sam upalio na novoj petici i moram reći da sam zadovoljan. Riješio sam u par sati igre prva dva bioma i oba bossa su pala u drugom pokušaju, s time da je onaj treći level drugog bossa bio baš đubretarski, al ajd.
Iako je misteriozno, moram reći da me pričom ti cypheri, kuća, astronautić i to nisu nešto zaintrigirali. Želim naravno znati priču, ali detaljnije mi je lore "meh". Iako inače baš jako volim taj Giger/Lovecraft đir, ovdje mi je nekako prosječan.
Igra sama po sebi leti. Grafički ne vidim neki ozbiljan napredak nad nekim stvarima koje sam igrao na četvorki, ali igra je nevjerojatno fluidna i iskreno ne znam kad sam vidio u nekom TPS takvu fokusiranost na prostor oko lika kao nešto što će "make it or break it" tvoj run. Sviđa mi se jako koncept s malfunctionom i parazitima, ali evo kod 3. bioma me već nekako nije briga i čini mi se da mi neće raditi razliku koji god da bog imam na sebi, već samo ako nabasam na lvl 9 hollowseekera i nabijam efišensi.
Ono što me nekako najviše veseli je činjenica što sam prije 3 sata igre sam pazio kako ću proći kroz 1. biom, a sad se zaletim kao manijak i ne opalim metka već samo melee. 😃