Dobro nećemo se lagati, save scum exploiteru 🙂 Znam da si varao, i znam kak si varao.
Treći sam Biome, otključao grapple i našao još 2 nova oružja, postaje zanimljivo. Oni leteći roboti me ubijaju u pojam, svaki drugi mi završi u bulji.
Ako usporedim Hades s ovom igrom, Hades gubi u skoro svim kategorijama. Ovo što su napravili da možeš nastavit Biome od početka bez da moraš ove ispred prelazit je sve što sam htio (i još ti digne proficiency na level 5, 10 itd. ovisno na koji svijet landaš tako da ne moraš grindat ništa). Atmosfera je depresivna i tmurna, kako i priliči alienskom svijetu (ili štogod da je to gdje sam). Priča me golica, zanima me šta se ovoj milfari desilo. Super su ove prostorije, koliko god da su random, kad se pojavi soba ona je uvijek koliko kuzim ista strukturom, samo je pitanje hoce se određena soba pojaviti. Nekak mi sve ovdje ima smisla, i teško nalazim neke veće mane.
Ima dosta fps dropova kada trčim nakon što poginem, dosta primjetno, ali kad je akcija nisam imao problema. Oružja su super, nadam se da će biti još više kombinacija i perkova, za sada sam super zadovoljan igrom.