Prika Je li moze netko pomoci,kupio sam za ps5 Call of duty cross gen bundle i skinula mi se igra mislim od 86gb i pise da je kompletiranaa ima jos sigurno 6-7 dole nekakvih nastavaka i to sa dosta gb,samo od jednog sam vidio da ima 26gb.da li je moguce da skidam obe verzije CODa i za ps4 i ps5? Ima li tko kakva iskustva... Mislim danas je konzola bila upaljena 10h da se to skine.
Icek Prika Skini ih sve. MP, Zombiji i kampanja su ti rascjepkani u milion različitih fajlova. Pusti da se sve kompletno skine i instalira i onda unutar same igre si možeš odabrati deinstalirati ono što te ne zanima.
Prika Icek Ma meni pise igra instalirana odem vidit pod downloads a tamo campaign 1 2 i 3 pa crta pa opet campaign 1 2 i 3.. Kap da skidam i za ps4 i za ps5...nema nikakvog objasnjenja...
Fico Activision i Treyarch kao da imaju godišnje natjecanje tko može nepraktičniji proizvod napraviti.
buz Baš sam skidao MW, skinuo ne znam koliko GB, odem u igru i nemam skoro ništa od packova. Kaj sam skidao?
Prika Sad udjem u igru i zakljucana kampanja... A ceka me 6 fajlova skoro svaki 20gb za skinut... Ljudi su skoro teleportiranje izmislili a jos uvijek se igra ne moze stavit u jedan jebeni fajl,nego mi isjeckali na 27 djelova i skidam ko budala danima...
Frank Čitao sam da ima neki bug gdje ti se skinu verzija za PS4 i PS5, ako stisneš "download all" nakon kupovine digitalnog primjerka. Članak na eurogameru Stisni one tri točkice pokraj play gumba na igrinom ekranu i odaberi PS5 verziju igre. Kad uđeš u igru trebao bi moći obrisati PS4 verziju.
Prika Frank ma nisam budala ali ne pise od cega je sto,tj kojq je ps4 a koja ps5 verzija... [URL=https://i.imgur.com/3O4KniU.jpg] Da se razumijemo igra je skinuta od 85gb i imam jos sve ovo fali jos fajlova ne stanu u sliku
Prika Frank dobro si rekao...sad ne znam koja mi je kampanja za 4 a koja za 5. Kad stisnem tri tockice za ps4 pise da se skida a ps5 je skinuta sve cu sad stavit cancel
Frank Prika Uf, mislim da u tom slučaju imaš dva rješenja. Čekati da se sve skine i onda pobrisati PS4 verziju na gore navedeni način ili napraviti tvornički reset konzole i ponovno skinuti samo PS5 verziju igre. 😬
Prika Frank skinuo kampanju,ona moja teorija je pomogla..kampanja sa vise gb je za ps5 a sa manje za ps4
Prika Ma kakvi,idem na blef...kockat cu se i citao sam da cod ps5 ima vise gb od ps4 pa cu zbrojit kampanju jednu i drugu i ona koja ima vise gb skidam... A gdje to brisati u igri?
Prika Inace cim sam poceo pauzirati na download listi i stavljati u onaj status queued mi se resetirala konzola..ali nastavilo se skidati nije kako oni govore da se vise ne moze... Sad cu ovo skinut ako ne bude valjalo necu ga vise upalit nikad a blizu sam da budem prvi u svijetu koji ce je bacit kroz prozor
wooddiebone Ima neko na PCu? Razmišljam o kupovini, al servis je uletio za auto. MW je miljama ispred, ali vać sam ga se zasitio pomalo, a i maknuli su shoothouse 24/7 opet srolje.
pravednik Ovo je shit od igre, Modern Warfare je institucija. Ovdje zaista vrijedi narodna "s konja na magarca"...