• Gaming Vijesti
  • The Last of Us 2 smo u prosjeku prelazili više nego ijednu drugu PS4 ekskluzivu

Pročitaj na portalu
Članak

The Last of Us 2 smo u prosjeku prelazili više nego ijednu drugu PS4 ekskluzivu

Odličan rezultat za osporavanu igru kao što je to The Last of Us Part II. Dok mnogi nastavku zamjeraju kontoverzan razvoj događaja i još uvijek se vode žestoke rasprave, činjenica je da su igrači The Last of Us Part II prelazili kao rijetko koju igru današnjice.

Jedinicu prošao toliko puta da ni ne brojim više. Ovo jednom i nikad više.

Neki su pricu skuzili a da nisu igru niti igrali 🙂

Čeka se PS5 da se odigra!

foggy kad odigras dovoljnu kolicinu sranja, to onda ide iz prve, na prvi pogled 😁

chono7 Pa da, misliš da sam ja igrao sve ove igre koje recenziram? To je sad već iskustvo pogleda, gledam trailere i odma vidim priču, kraj i mehaniku gameplaya. Za platinu samo instaliram igru i za 5min skoči.

foggy salim se naravno. Ali generalno je istina da se non AAA naslovi odigraju kratko i daje se sud u recenziji.

chono7 Ma to rade njubare, svaka igra koja se igra kod mene podlijeze teroru detaljnog prelaska i dojma. ne nuzno i platina jer zna postat overkill, ali ja osobno uvijek detaljno radim na igri o kojoj pisem. Isto tak kad netko to radi kak si rekao, odma vidis kad citas recu da je tak i odigrana.

Kikiller Ti si možda i jedan jedini kojem se igra crashala random puta na random mjestima 😃

#foggynijesvjetskirecenzent