Brijac Čitam svoje postove i stvarno mi nije jasno odakle si to sad izvukao.
brijem da sam ga ja zbunio sa mojim postom. Uglavnom. Što se tiče onog sranja za power to je nažalost greška koju ne možeš ispraviti tako lako. Ne znači da je grafička faulty ali, driveri, windowsi, port i sve moguće mogu napravit da se grafička u slučaju kad se takt spusti ruši instant. ja sam kroz 3 drivera MORAO imati max power. Stavio neke hotfix drivere za novi windows update boom 0 fucks given. Dok je recimo moj brat imao problema sa JEDNOM igrom (i btw bio je problem sa grafom ne sa igrom 😃 to je ustanovljeno od nvidije, ni bios reinstall nije pomogao.) i radilo je u svim drugim igrama. Ali eto, greška u grafičkoj, nešto se sjebalo i ćao 😃
Ja sam jednom boostao grafičku u overclock programu dok je igra bila upaljena i instant sam bsodao grafu. Trebao sam DDU drivera sa monitorom preko utora od matične sa izvučenom grafom da mi se uopce pokrene 🙂
the more you know.
btw ako 4 pinski na matičnoj okreneš naopačke i isforsiraš ulaz čak iako ne paše upališ power button i imaš lightshow. Ne pomaže nikakva zaštita od napona. Instant Burn matične 😃