• Gaming Vijesti
  • Otkrivena je RTX 3000 serija: RTX 3080 dvostruko snažnija, 3090 je izvan ove planete, a 3070 je novi best buy

maverick samo smo cekali konzolase da upadnu. uskocili ko janjad medju vukove.

Ko se javio. 😛

3090 taman za Fortnite i Minecraft

chono7 Sony i MS cmrlje i seru vec mjesecima i napravili su katastrofu od predstavljanja.

Šta je Nvidia predstavila od igara? Ništ. Totalna katastrofa. Predviđam čisti fail. :p

A jednako kao i Sony. Nista! 😂
Ovo je bilo pravo predstavljanje proizvoda, mozemo se saliti koliko zelimo, ali misljenja sam da je ovo korektno prema kupcima, ovo je bilo tako slatko i jasno da nemam rijeci. Evo vam nove grafe, evo specsa, evo cijene evo datuma izlaska. Tocka

chono7 A jednako kao i Sony. Nista! 😂
    Ovo je bilo pravo predstavljanje proizvoda, mozemo se saliti koliko zelimo, ali misljenja sam da je ovo korektno prema kupcima, ovo je bilo tako slatko i jasno da nemam rijeci. Evo vam nove grafe, evo specsa, evo cijene evo datuma izlaska. Tocka

Samo i u šali govoriš krivo. 😛 Pa Sony je predstavio igre, no.

Đaabe RTX 99999 kad developeri samo rade los port pa ti jaka konfa posluzi samo da sa manje problema vrtis igru..bolje nasiljene sjene i framerate..

A ovo je ingame screenshot sa stroja koji je zastario cim je izasao:

Marksmanova pjesma kad se sjeti PC gaminga.

Jebote. Korona, potresi, Messi napušta Barcu, Nvidija jednom kutijicom preskače čitavu generaciju i po forumu se kelji Colonia. 2020. je stvarno nešto...

chono7

Ma već sve viđeno. :p

Vidim da Nvidia ima lijepe brojke za kompresiju podataka, ali i dalje kaska za PS5 i njihovom solucijom. Hrpa uskog grla i softversko rješenje. Al korak u dobrom smjeru

PC-aši na aparatima.

majmunsacrijevom.jpg

PS2MASTER sorry ne vidim u 30fpsa, tako da sam nekoliko stotina slicica ispred tebe. Skoro cijelu generaciju.

@19marksman89 je sve je to divno i krasno, ali samo ovaj tech u cyberu ce izgledati nekoliko puta bolje nego tlou2, zapravo tlou2 ga niti nema. Ovo je nextgen u current gen igri. I to na tako ogromnoj mapi. Bit ce to impresivno. Prouci samo sto nosi novi RT i dlss 2.0 i to po ovakvim cijenama.

P. S. ne da mi se vise shitpostat, pa Masteru sorry, ali htio bi da nastavis u nekom drugom tonu, a ne sa ovim nacinom.

chono7 sorry ne vidim u 30fpsa, tako da sam nekoliko stotina slicica ispred tebe. Skoro cijelu generaciju.

Nemoj tako. na 120 smo

Fico necujemteod144hz.jbg

Baš i nije shit post kad velim kak je za kompresiju podataka, no. Nemoj tako. Pliz

PS2MASTER Ma shitpostanje je, ali meni ti to ne smeta, pa zajebancija je. 😄

Baš si razmišljam kako ovo mogu pretvoriti u stroj jači od Switcha. Fino igraš za stolom i kad trebaš na posao, samo otvoriš kućište, uzmeš 3090 i na njoj pokreneš Skyrim s obzirom da su opet jebeni Skyrim nekako ubacili u prezentaciju za novu generaciju.

Fico Baš si razmišljam kako ovo mogu pretvoriti u stroj jači od Switcha

Giphy - impossible folly GIF

U novom filmu @Heat Đekija, dva brata sukobit će se u završnoj borbi za dominaciju jedne gaming platforme . U glavnim ulogama @chono7 i @19marksman89 dva su brata sa čijom su se sudbinom igrali bogovi Nvidiot Amperiot i Sony Time-Exlusivo. bili su nerazdvojni godinama, sve dok @chono7 nije iz kamena sudbine izvukao Sword of Raytracing te poput he-mana dobio moci velikog penisa sa uzvikom:"by the power of Ampere RTX ON!" Shrvan od ljubomore @19marksman89 pronašao je utjehu u šaptanju Tamnog Lorda Sonya.
            "Nemoj se brinuti mladi marksmane, samo uguraj bluray od the last of us 2". Riječi slađe od kokainske torte odjeknule su u glavi mladog marksmana. Dok je gurao disk u utor, Chono je osetio žubor u pixelima, znao je da mu je brat u opasnosti, kriknuo je "NE BRATE TO JE ZLO OD 30 FPSA!!!!" te je brzinom od 24 gigabajta gddr6x rama pokušao spriječiti brata da počini gaming samoubojstvo. bilo je kasno, to više nije bio njegov brat. Okrenuo se prema choni, pogledao ga očima u kojim nije bilo sjaja i rekao:" Omegazululu jebo me @yakuza_stinger ako ikad više kupim ovakvo sranje!"