blowfish Kakav antiklimaks! Prvi put čujem za ovo i dobio sam mini erekciju, kad ono augmented reality... Bojim se da ovime prodaju isključivo setting, a odriču se i dobrog gameplaya i dobre priče...
weky blowfish Bojim se da ovime prodaju isključivo setting, a odriču se i dobrog gameplaya i dobre priče... Ma ne, ovo što si napisao je već bio Witcher 3.
foggy fensisuperstar Naterat će me da kupim 3XL fortnite tshirt. Tebe teško natjerat... Jej, mobilno govance. Pass.
fensisuperstar chono7 ajde da ti uzmemo sad neki telefon koji ima Nvidija grafički čip koja vrti 4k 60 fps tvoja reakcija bi bila:
Tzereen Imaju dvije igre na mobitelima koje su mi dobre. Kartanje. Tipa Solitaire ili takvo što. Ali trenutno je to čak "ozbiljnija" CCG igra - Legends of Runeterra. Fakat je dobra. Bolja mi je od Gwenta. A drugo - SINoALICE. Za nju je dovoljno reći da je od Yoko Taroa!!
Heat Youtube logika: Hm, vidimo igraš GTA i Far Cry, evo reklama za P2W one-click programirano by 12-godišnji haker s Xbox Livea mobilno smeće.