Wooddiebone stujes moje Bogove (🤘) i jednostavno samo zbog toga si mi simpatican i necu ulazit u raspravu niti me mozes uvrijedit ili isprovocirat.
Ja sam svasta napisao ali u tome svemu dali bilo krivo ili pravo uvijek je krivo shvaceno pa cu probat sad zauvijek ukratko jasnije napisat najbitnije.
Nikad nikome nisam pokusao promijeniti misljenje ili mi je cilj postova bio nametanje pa cu u vezi toga napisat samo najiskrenije da bi htio biti kao ti i svi ostali kojima se igra svidjela.Dakle ljubomoran sam i zavidim svima vama koji ste to kupili i uzivali.Bez imalo sarkazma to mislim.
Druga stvar u vezi igre i misljenje koje imam je sljedece: Da smo u nekom dobu unazad 15god kada sam se informirao preko Hacker casopisa,kada nisam razlikovao developera od izdavaca niti me bilo briga,kada igru nisam vidio nigdje osim na novinskom papiru iz screenshota nego samo kad je pokrenem.I da je ovo neki novi IP koji te npr. zainteresira i odlucis kupit zbog tematike "zombi" apokalipsa i zanra i odigras taj TLOU part 2 ,10/10 bi bila premala ocjena.Uz sve nedostatke i naivne stvari kroz pricu.Jer budimo realni kod drugih igri,nedostatke u prici komentiramo na nacin "dobro ipak je to samo igra", a ND igre i ove jace naslove tretiramo onako kako su nas i naucili pa ponekad trazimo svugdje mane i recenziramo kao da je film.
TLOU part 2 je također po Marksmanovom misljenju najbolja igra u smislu ako gledamo tech,ispoliranost,predanost detaljima,grafiku pa i gameplay meni osobno.Nemogu se jedbostavno sjetit neke druge igre koju sam pokrenuo a da sam toliko kroz ekran osjetio perfekciju i predanost developera u najsitnije detalje.
Ali TLOU part 2 nije zasebna igra niti novi IP nego nastavak.I kao sequel necega jako visoko postavljenog je failao zesce.Usporedbe radi,neodoljivo me vuce da usporedim prvi dio sa prvim i drugim Terminatorom a Part 2 sa Terminatorom genesis ili jos bolje i slicnije sa Dark Fate.E sad, vama nekolicini se TLOU part 2 sviđa kao i nekolicini onih koji su iz kina izasli zadovoljni nakon filma Terminator Dark Fate ili Genesis,ko vam tu sta moze..mogu samo rec blago vama.
A zamisli tek da si iso u kino gledat terminatora nakon svih trailera i najava nabrijan a puste ti Wonder woman
I onda ovdje trazis ban za mene jer sam kontra igre i misljenja nekolicine vas,na forumu sa kojeg sam se maknuo se zahtijevalo brisanje videa u kojima argumentirano neko navodi igrine nedostatke.Ti mislis kad sam okacio neki video da zelim nekom nametnut ili promjenit misljenje,a poanta je samo da videom zelim skratit vrijeme da nemoram masivne tekstove pisat.
Vec je komicno koliko pokusavate branit igru.I onda Fenix kaze kao "kakva igra" nikad neka igra nije potaknula ovakve rasprave. 😂 Ma daj! A nigdje nikakvih komentara ili spomena na momente.Grafiku i tech ne ubrajam. Ja kao najveci emotivac,kojem se oko namoci poprilicno lako kroz dobar film,seriju ili igru nisam imao nikakav trenutak kojeg bi se sjetio i izdvojio pa da o tome pricamo...a bogami niste ni vi pisali.Jer se nema ni sta odvojit u igri.
I zato nam se rasprave svode kad mi kazemo govno onda dodete vi i kazete nije govno nego se pas posro.Jebena igra Fenixe,stoji joj 5/10 ocjena od onih koji su odigrali,na policama trgovina skuplja prasinu a ovo sta se prodala je na prevaru lazno monitranih trailera islo u konzole nas napacenih fanova.Studio koji ju je stvorio se raspo do neprepoznatljivosti i izgubio povjerenje fanova koje ce tesko vratit..
Ali barem su nam geyevi,transici i feminskinje sretni!
Eto takva je igra...