chono7
Da ne misliš da nisam pročitao i da neću komentirati! 😃
Kao prvo, hvala na duljem postu. Cijenim to, naročito jer znam da ti inače pišeš kratke i direktne postove. 😃
Nažalost, (i stvarno se nadam da se nećeš naljutiti, jer mi to nije namjera) unatoč cijelom tekstu, nisi napisao zašto ti nešto ne valja. 🙁 Vidio sam da ti ne valja, da ti je lošija od prve, da ti je kraj lošiji, da je amerikanizirano (to mi je jedan od najgorih mogućih epiteta, jer ne znači apsolutno ništa), da svijet nije dobar kao prvi, da ti je glupa radnja, glupi zapleti, glupi likovi.
Ono što mene zanima, je zašto?? Što ti je glupo, što je nelogično, što ti ne valja u ovom kraju, što ne valja u zapletima, likovima, dijalozima, što je toliko različito u odnosu na prvu igru?
Znači, shvatio sam da mnogima igra nije sjela. Ono što mene zanima (i opet, ne zato da solim pamet, nego da vidim različite poglede i stavove - mene različitost oduvijek fascinira (možda sam trebao na sociologiju ili filozofiju ić, a ne FER, al dobro...)), je vidjeti na koji te način nešto razočaralo. Što si i kako očekivao da se dogodi? Što ti je bilo nelogično, nejasno ili nepovezano s prvim dijelom? Takvi me razgovori zanimaju.
Ne zato da govorim "glup si, ja sam pametan, haha", nego baš zato da vidim tu različitost.
E sad, na kraju treba reći, slažem se da ovaj topic nije mjesto za to, i nisam htio ovdje ulaziti u takvu raspravu o samoj igri. Ovdje sam se prvenstveno nadovezao na nekoliko prijašnjih postova zbog želje da poboljšam našu forumsku raspravu. Da se ne svede razgovor na prepucavanje, nego na argumentiranje.
Isto tako, morao sam pokušati pojasniti te neke loše i neistinite natpise, odnosno dogme koje vladaju na ovom forumu da su PS fanovi slijepe budale, koje vjerojatno doma imaju mala Sony svetišta, s Druckmannom, Hulstom, Barlogom i ostalima kojima se svako jutro klanjaju i ljube im mala glinena stopala na pomno ukrašenim figuricama. Koji ne mogu i ne žele čuti ništa negativno o njihovim ljubljenim igrama, kreatorima i hardveru.
maverick a sve to upakirate u fini post i ogradjivate se kako ste vi dobri, posteni, fini, bla bla. bas mi se gadite i zato me ne zanima uopce vase misljenje
Ovo je jedan od najtočnijih i najiskrenijih tvojih postova koji pomno dočarava tvoj nastup, tvoje pisanje i tvoje stavove. Ja se nikad nisam postavljao na pijedestal nit sam isticao kako sam mrak, kako sam super ili nešto. Ono što sam i jučer rekao, što mogu i danas potvrditi je da se uvijek potrudim napisati direktan, konkretan i argumentiran post. Nažalost, kao što su mi i recenzije bile preko 3000 riječi (sorry @Fenix 😃), tako su mi i ovi postovi. Jer pokušavam pokriti sva vrata i sva neotvorena pitanja, ali nažalost se većina odgovora i komentara svede na ovo što si ti napisao.
Ako ćemo iskreno, doduše, ti si prva osoba zbog koje sam ja izgubio temper i dobio kazneni bod, jer me nikada nitko nije toliko iznervirao kao što me ti nerviraš sa svojim pisanjem. Niti skroz direktne i bezobrazne osobe niti trollovi, niti ne znam kako su sve zvali, već samo ti. Jer, koliko iščitavam iz tvojih postova, kaj je najgore, ti sam za sebe smatraš da si patnik. Konstantni, mali, napaćeni mučenik. Svi te maltretiramo, a ti samo želiš mirno i kulturno koegzistirat i nikad nikog ne prozivaš.
I na kraju, neobavezna činjenica za @fensisuperstar - meni je Hawai najbolja pizza koja postoji! 😃 Eto, toliko o različitostima. 😃