chono7 Koju krajnost? O japanskom smeću? Pa pročitaj svoje postove, možda nađeš takvih ili sličnih usporedbi. Ne planiram se prepirati ali ne možeš malo pljućkat pa onda ozbiljno. Možeš, ali onda ne predbacuj to drugima.
Na temu; bilo bi zanimljivo znati kako je tekao razvoj i u kojem su trenutku što odlučili te jesu li znali što ima konkurencija, ali to možda nikad ne saznamo. PS3 je bio zamišljen bez Nvidia grafike koju su dodali kad je postalo jasno da Cell neće moći sve sam i da će ih box pokopat. Ne bih rekao da se ovdje išlo namjerno komplicirati i mislim da će sposobni timovi znati raditi igre za PS5 kako je zamišljeno. Oni nesposobni ionako rade loše igre. Mislim da si i sam govorio, ako ne griješim, da je dobro što se konzole odmiču od PC-a po filozofiji, tako da se nemamo šta žaliti. Po meni, PS5 je trebao imati malo više sirove snage u odnosu na Pro i XOX, ali i XSX je trebao ići na barem 15 TF, no ipak se gleda omjer prema originalnim konzolama ove generacije koje imaju 1.3 odnosno 1.8 TF. I da, iako je xone slabiji, ja se uglavnom igram na njemu jer mi je klinac zasjeo na PS4, tako da sam osuđen na "32 1080p telku u spavaćoj. I baš mi je dobro, evo dali su F1 2019 u Game Passu, koja, vidi čuda, izgleda i radi odlično na Xbox One S od samo 1.5 TF.
Igre. Igre su bitne.