- Uređivano
Fico ja nisam rekao ni da se slazem sa tobom ni ne slazem, niti sam rekao da ti imas usran zivot. napisao "ako" imate... naravno da ne znam vase zivote kao ni vi moj, ali ponekad mi se neki od vas cine jako isfrustrirani nekim stvarima u zivotu. udahnite malo, zivite zivot punim plucima i vidjeti cete da je zivjeti ljepo. prvi sam stao na tvoju stranu bar nekoliko puta u raspravi o gamepassu, ovim bezobraznim grabljenjem ekskluziva i ekskluzivnog contenta, tako da te razumijem jako dobro sta zelis reci. takodjer se ispricavam ako sam tebe ili woodie uvrijedio jer mi to uopce nije bila namjera, ali isto tako nekoga mozda vrijedja kada ga vi prozivate kao krivca za stanje u nekoj drzavi ili svjetu, samo zato sto covjeka mozda uopce politika ne tangira, nije upucen kao vi ili nema isti pogled o toj temi kao vi. na to sam vam pokusao ukazati, a ne da imate "usrane" zivote.
@wooddiebone nisam nikada rekao da je kina dobra. isprdivam se ovdje i nevjerojatno je da se to ne vidi iz mojih nekoliko postova prije onoga zadnjeg ili predzadnjega, a iskreno me i boli briga za politiku. ne volim ju, ne zelim ju voliti i necu je nikada voliti.