mene vise interesira odgovor na pitanje zasto se osoba idalje nalazi u takvoj vezi s osobom ako su apsolutno nekompatibilni?
a ako cemo iskreno prvi put cujem da netko ima takav problem jer je s gamerom, makar ako cemo pretjerivat i generalizirat shvacam ju jer ni meni nebi bilo zabavno da imam curu koja voli partijat il samo gleda drustvene mreze
ruku na srce puko nebi se nikad mogao ni zainteresirat u takvu jer to nije osoba za mene sto opet povlaci pitanje kako i zasto je zapela s osobom koja ocito nije za nju
Noćna mora i dalje traje
17 dana kasnije
Možda se vodi onom izrekom " Ispod velikog brda, dobar kukuruz raste"Pa to se cak niti ne rimuje
Meni su ok oba teksta, premda iskreno mislim, da ih je malo prenapuhala zbog atraktivnosti i sok efekta.
Mislim da ne postoji gamer (a posebno muskarac) kojemu sex nije na prvom mjestu. Nema te igre/tekme/pive koja bi mi mogla skrenuti paznju s ponudenog mufa! A za to vrijeme sam apsolutno 100% posvecen i koncentriran na zadatak koji je predamnom i zadovoljenju tog mufa
Ako nekome od prisutnih muf nije na prvom mjestu neka se slobodno javi.
Samo jedan savjet kolumnistici koja ionako zna da je za nju "gotovo" kad je izabrala gamera.
Nema veze sto je gamer, muskarci ne znaju citati misli. Ako zelis mobitel to mu reci i vjerojatno ces ga dobiti.
Inace to je klasicno zensko/musko razilazenje u misljenjima. Kako zeni/curi objasniti da je 600kn za FullHD 8" tablet jednostavno predobra cijena za propustiti, bez obzira sto "nam" u tom trenu nije bas toliko potreban?
Uvijek se sjetim jedne sale.
Prica jedan prijatelj drugom:
- Znas cega se najvise bojima kad umrem?
- Cega?
- Da ce zena prodati sav alat po cijeni kojoj sam joj rekao da sam ga kupio!