Ali najgore od svega je kad me to probudi usred noći, dok sanjam kako se barim s nekim zgodnim frajerom. Odjednom čujem pucnjeve, budim se sva u znoju (što od napaljenosti, što od pucnja

Možda da mu se jednostavno skineš ispred TV_a?Onako, kao slučajno 
Pogotovo ako posjetiš ovaj dućan sumnjam da će mu bit do rata 
https://www.facebook.com/pages/Victorias-Secret/167919473262503

..sad ču ja opet ispast gunđalo,al stvarno mi se nesviđa u kojem smijeru ide ova kolumnistica..

Po meni razočaravajuc nastavak kolumne, prošla je bila OK za početak, ali ovo ovdje djeluje kao izbačeni sadržaj iz prve kolumne kojim samo nastavlja blatiti svog "dragog"... Ali pretpostavljam i da je ovo jedan od načina liječenja frustracija... Očekivao sam kako ce možda kolumnistica pročitati sto se pisalo pa napraviti neki mali osvrt na to ili mozda kako ce u sljedecem tekstu imat neku konkretnu poantu, a ne da ce se ovo pretvoriti u redovno nabrajanje zašto ne voli svog dečka. U svakom slučaju, nadam se da ce sljedeći put kolumna biti zanimljivija, inače ne vidim smisao da se ovo nastavi

Poslano sa mog GT-P5100 koristeći Tapatalk

Loše, loše, a svi jedva čekaju novu kolumnu.

Ova kao da nije čitala komentare na prošlu kolumnu...

Hrpa generaliziranja.

Kad odem van imam kaj videt. Zenske na mobitelima i jos zenski na mobitelima. Zato zadnje vrijeme sve manje idem jer jedino zabavno kaj imam za vidjet je pijane frendove kak rade gluposti, a za to moram i ja bit pijan kaj mi se neda bas.

Imo sam srece da sam izlazio s curom koja to nije radila, a ne radim nit ja. Ak se gledalo nekaj na mobitelu gledali smo skupa (uglavnom kakva je to piva kaj kosta 110kn 0.33l i slicno )  Tak da nisu sve takve, al vecina nazalost je. (iz moje perspektive)

No dobro mi smo imali neke druge probleme koji nisu gamerske ili mobitelske prirode.

Kasnije sam otiso sa frendom kod Rijeku kod njegove frendice i njezine cimerice. Pazi ovo. Upoznam ih i sve super jedemo, zajebancija i onda primile mobitele u ruke. Nakon toga puno nicega pa da bi onda frend i ja sami otisli u grad na pizzu i pivu.

Igramo igre, a za ta dva dana kaj smo bili kod njih nismo ih nit jednom spomenuli, cak nit jedan drugome.

Nije "gamer" kriv jednostavno imas loseg decka ili je cak mozda u tebi problem.

Vi ste svi površni muškarci i tipični stereotipni gejmeri koji ne razumijete potrebe dotične dame.

Cura samo traži dobru ševu, nevezano dal s ovim papkom koji joj doma služi ko namještaj, il s nekim zgodnim obdarenim frajerom (slobodno mi se javiš) kojeg sva vlažna sanja dok ovaj mlakonja gine u COD-u.

Ovo sta stoji u tekstu je debilno i nema veze sa stvarnoscu

Vi ste svi površni muškarci i tipični stereotipni gejmeri koji ne razumijete potrebe dotične dame.

Cura samo traži dobru ševu, nevezano dal s ovim papkom koji joj doma služi ko namještaj, il s nekim zgodnim obdarenim frajerom (slobodno mi se javiš) kojeg sva vlažna sanja dok ovaj mlakonja gine u COD-u.
Hahahahhahahahahahahhahahaahahahah koji car hahahahahahahahahah

Proslijedit ćemo kolumnistici broj i adresu radnog mjesta

Nego Tuhy, otkad se obujam struka vodi pod obdarenost?: p

Paa, bolje da ljulja...

Možda se vodi onom izrekom " Ispod velikog brda, dobar kukuruz raste"

Sent from my S5 using Tapatalk

Opet je u fokusu kupovina, mobitel i općenito materijalno... Eh, surov je taj kapitalizam.

Opet je u fokusu kupovina, mobitel i općenito materijalno... Eh, surov je taj kapitalizam.
Poslati cemo kolumnistici Silent Hill da odigra. Moglo bi biti zanimljivo

Apsolutno podržavam ideju! Možda se uz SH i Kolumnistica zaljubi u gaming kao i njen dragi. :*