Brijac dormin Ako te zanima čitava priča kako je napravljen GoW, usponi, padovi.. pogledaj Raising Kratos filmić na youtube-u. Obično ne volim takve duge videe gledati, ali ovo je stvarno odlično.
TexasFlood chono7 Ne sa God Of War-om nego sa drugom Sony-jevom starijom ekskluzivom koja će biti otkrivena.
TexasFlood emilijo A mogli su nam šupci napraviti i novog Sly Coopera bar za četvorku, mislim da je to zaslužio.
munja Sly Cooper neka ostane u mirovini.. Od 4 nastavka koja ima zasad samo jedan valja. Sumnjan da će GOW bit najavljen prije dogodine.
TexasFlood weky Možda si u pravu za serijal, ali po meni ima potencijala da naprave novu dobru igru od njega. Fuck me, ja želim igrati dobru igru sa rakunom lopovom 😀
weky Danas su igre preskupe za "ima potencijala" i "ajmo probat". Treba napravit novi platformer IP. Možda da ožive Ape Escape koji je nekad bio baš jak serijal. Ali da ga baš brutalno odrade, a ne kako to rade zadnjih 15 godina, stihijski i usputno.
TexasFlood weky Ma normalno, nove IP-jeve treba uvijek raditi. A mogli bi isto i Sly-ja tako brutalno odraditi. Uvjeren sam da ne bi imali pušing da ga naprave kako bog zapovijeda. Isto tako i Ape Escape...
weky munja AAA platformer kad su opet world igre sad meta AAA open world platformer. Praktički sam riješio glad u svijetu ovom idejom.