Brijac Fensi ko Fensi, brije neke brije
kaj brijem? imam bradu i dugu kosu. badumts
Ne pričam gluposti. Isto kao što i samsung ima najpouzdanije ssdove i sad će se pojaviti onaj jedna lik i reći HURR DURR MENI JE CRKO SAMSUNG SSD. kralju jedinka si. Znači prvo čitajte.
Meni. Gigabyte. I to ne jednom. I to ne samo meni. Generalno ima najveći DOA što se matičnih tiče. A asrock je druga priča. Ja imam asrock matičnu koja je stojala na tavanu 9 godina pod pritiskom vlage osušio sam uštekao i radi. 🙂
Ja nemam negativna iskustva sa asrockom što se tiče životnog vijeka. Ja sam zapravo vrlo zadovoljan sa svojom matičnom. Pričamo o tome da MSI za iste pare isporuči više danas. I drugo Asrock nekad i danas nije ista firma. Asrock je bio spin off od Asusa, i u to vrijeme su bile best buy da ga jebeš u low endu jer si dobio sve što si htio za male pare. Ali jednostavno ne mozes danas kupit asrock matičnu koja moze parirati kvaliteti jednog tomahavka. Po kvaliteti svega, biosa pa sve do audio supporta. Isto tako ako gledaš najskuplje modele, nećeš imati najbolje klokove na asrock matičnoj, ako zelis najveći ram klok, nećeš ga dobit na asrock matičnoj. Dobit ćeš ga na RoG ili MSIu.