Sterlok Prebacio se na windows 11, radi sve kak treba. Malo svježiji izgled…windows 10 sa novim skinom u biti.
deathwish Heat ah da ploča waifu kun, jel komp kad se boota pita "What are we going to do in 3D sensei"
Heat deathwish Nažalost samo je kutija waifu, ploča izgleda normalno, ali možda se može narediti na ekranu. 😂
fensisuperstar @Kaiserus ov PC. Pala generalka danas. Dofurao kompresor da propusem pc on je rastavio tipkovnicu prije toga i pocistio. Kasnije je napravio peel sa stakla. Fokus na betmena naravno.
Zero Kaiserus Lako za kutije, ali sa svim tim dodacima prehrani ljudi će još pomisliti da nemaš uravnoteženu prehranu.: p
Kaiserus Fico Teško. Sa mojom veličinom, mogu biti Donkey Kong. A moj drug Snorlax, iako se deklarira kao Jigglypuff.
Sterlok Nove Intel grafe ispale katastrofa, kad se pojave u prodaji izbjegavati u širokom luku. Doslovno su neupotrebljive bez uključenog RBAR-a na ploči. Mnogi ni nezjau što je to, kako uključiti ili ni nemaju tu funkciju na matičnoj, ne znaju fleshati bios na matičnoj ili je u pitanju beta bios. Uglavnom teška kaša. Intel Arc A770 Tested with PCIe 3.0 and Resizable BAR Off | TechPowerUp
Kaiserus fensisuperstar ma ja sam ga mislio direktno na klima komoru spojiti kad budem radio novu konfu. Moram i klima komoru kupiti.
Deadwalker herc Corsair slaže kućišta u upside-down Logično kada nova grafička ima jedno 5 kila i treba je spustiti na dno kućišta da može uopće stajati na duže staze bez oštećenja.
deathwish Deadwalker nVidia igra 4d šah i zapravo je odgovorna za stranger things, sve samo zato da corsair napravi ovakva kucišta za njihove debele berte od grafa