Deadwalker chono ili to. Sve ovisi kakav će biti skok u performansama, iako iskreno ne očekujem čuda za srednji segment.
prayer Tek danas saznao za ovo, po performansama samo 5% slabiji od 7800X3D a 150€+ jeftiniji 🤯 https://www.mindfactory.de/product_info.php/AMD-Ryzen-5-7600X3D-6x-4-10GHz-So-AM5-WOF_1574788.html
Deadwalker chono Pa ok je to, prodaš ovu svoju i do izlaska nove serije skupit će se još nešto. Meni na 1440p rezoluciji jača od XX70 serije ne treba. Sumnjam da će koštati vise od 700€.
Genesis gledajuci sadasnje cijene, te kako je meni primarno da igram na 1440p mislim da svoju 3080ti necu morat jos dugo mijenjati osim ak se stvori visak para pa iz dosade kupim novu grafu….
Genesis jel netko cuo za Alpenfohn marku? Trenutno imam njihov Gletscherwasser 360 high speed aio cooler, star je oko 3,5 god…ne znam dali je za mirovinu il ne, no kako gledam nove komponente, mislite li da je vrijeme za promjenu?
Kaiserus Genesis da. dobri su. imaju onaj jedan lijepi glacier aio od 420. ako mjenjaš uzmi arctica. nisu skupi, ima i sa rgb i vrhunski su. imam umjesto lianopvog 360 koji je bio dio serije koja se štopala, pa sam pizdio šta krepava jedno dva mjeseca
Sterlok Što bu niže crvena linija to bu skuplja zelena linija, ali kvaliteta košta pa nije ni skupo ma koliko koštalo.
stitrek herc Pohvale za PSSR i Amd, znaci FSR 4 (AI) na Rdna 4 ce isto biti dobar, odlicno bi bilo kad bi FSR 4 radio na Nvidia i Intel karticama👍
prayer stitrek A ono, FSR može svatko zgaziti uz malo truda, softwareski ne možeš puno napravati naspram konkurencije koja se bazira na HW. PSSR je malo bolji od XeSS ali je NVIDIA je miljama ispred ostalih po svakoj stavci. Možda FSR 4.0 bude bio bolja konkurencija.
Heat stitrek Pohvala korporaciji jer im je trebalo 6 godina da se riješe ovog beskorisnog univerzalnog FSR-a? Intel je jedva složio normalne drivere u 2 godine pa su odmah uz te kartice izbacili XeSS koji je miljama ispred FSR-a. Ne pretjeruj. Nadam se da FSR 4 neće raditi na Nvidiji i Intelu jer je to jedina šansa da ne bude smeće.
somethingwrong Čovječe tko bi rekao da će PS5 Pro izaći kao pobjednik između Nvidie i AMDa 😂😂I da će Intel ovako propasti