prayer doctorfreak Kućište ti je sa Alija i napajanje sa Amazona, sve ostalo možeš naci u prodaji kod nas. Jedino što ispadne sve onako nekih 1200€
doctorfreak prayer Dvije stvari su mi nevjerovatne. Da takav mali komad lima čak i iz kine dođe preko 100e. A još više mi je nevjervovatno da nema ništa slično kod nas za kupiti.
crohunter Pozdrav, netko tko se vise kuzi, jel se da slozit dobar gaming pc za 1000-1200€. moze kod nas ili amazon de, ne znam gdje je jeftinije.
stitrek crohunter jel se da slozit dobar gaming pc za 1000-1200€. moze kod nas ili amazon de, ne znam gdje je jeftinije. Ryzen 7600, Rx 7800 XT, renomirano napajanje 700 - 850W, AM5 plocu, SSD, 16 - 32gb Ddr5 Ram i kuciste unutar ostatka iznosa…
prayer Mini PC gradnja je dosta niche kategorija. Nešto sto bi kod nas bilo dostupno ti je Fractal Terra u kojoj stanu malo jače i bolje komponente ali je isto tako dosta veće.
fensisuperstar chono Ne. Ja stavljam dobra napajanja. Tehnički jedina "renomirana" firma bila bi Seasonic. Seasonic je glavni baja u svijetu napajanja, pa su uspijeli usrat motku masu puta. Na kraju dana nitko nije savršen osim Samsung SSDova i moje kurčine.
stitrek Qualcomm navodno želi kupiti Intel😲 Peak vrijednosti Intela je bio 290 miljardi a trenutno su na 87 sa padom od 57%…interesantno kako se stvari preokrenu i kod najjacih u desetak godina…
stitrek AMD Ryzen CPUs Dominate In Germany’s DIY Segment With 90% Market Share: X3D CPUs Selling Like Hotcakes
Deadwalker The RTX 5090 is said to have a 600-watt spec, although as VideoCardz points out it’s not clear if this refers to how much the entire GPU board draws, or how much power the chip itself consumes. Either way, it looks like the RTX 5090 will draw 150 watts more than the 450 watts that the RTX 4090 pulls. The RTX 5090 will also reportedly include 32GB of GDDR7 memory on a 512-bit bus, with 21,760 CUDA cores. Similarly, the RTX 5080 is said to use 400 watts of power, up from the RTX 4080’s 320-watt total graphics power. The RTX 5080 will also reportedly ship with 16GB of GDDR7 memory and a 256-bit memory bus, with 10,752 CUDA cores. @chono evo pitam se ako će to biti dosta VRAM-a, AMD će garant ići sa 64 GB pa će to biti novi standard. 🙃 Potrošnja struje taman da ti radna soba neće trebati grijanje preko zime 😃
chono Deadwalker a kasica se pomalo puni, ali imam osjecaj da cu opet na 70 model, jer ostajem na 1440 ekranu. Zaista mi ne treba vise i navikao sam. Edit: i definitivno novo napajanje (opet Seasonic), te kuciste North XL od Fractala
Sterlok Nadam se da će biti ispod 3000 eura, ako bude razmislim o kupovini. Bit će taman za GTA VI kad ga portaju na PC za jedno tri godine
yakuza_stinger To se stvarno otima kontroli lagano. Znači iduća kanta će mi bit trafostanica od 5000€. Ok
Deadwalker chono tako i ja, doduše vidjet ću prvo kakva će biti razlika u performansama u odnosu na 40xx seriju.
yakuza_stinger chono Nadam se da će grafulja stat u to kućište jer je i meni na piku North XL. To je tako lijepo kućište da ono.. uf