Genesis Sterlok evo zbog toga odmah bacam intel i kupujem AMD, sad ce zima pa necu morat ni grijanje palit koliko ce grijat PC 😃
Deadwalker Meni je super moj AMD procesor. Fino je grijao stan tijekom zime, imao sam sada na obračunu 60 EUR previše plaćenog plina pa ne moram ništa plaćati do studenog.
stitrek Sterlok Intel Arrow Lake ("15th gen") ce sigurno biti dobar na novoj LGA 1851 platformi, AMD je najavio podršku za AM5 do 2027+ što znaci da tu dolazi i Zen 6, ceka se Rdna 4 i odnos uloženo/dobiveno, možda ugodno iznenade za entry i medium segment kartica.
Sterlok stitrek ma ja sam miran još minimalno tri godine, nemam potrebe za ičime. Iskreno gubim volju za novim hradverom, konačno je i to došlo. Više me zanima neka buduća konzola ili čak gamerska penzija.
stitrek Sterlok Da, tvoj CPU i GPU su usklađeni te dovoljno snažni za još nekoliko godina, Vram te spašava😁 S vremenom se dođe na level kvaliteta iznad kvantiteta, 3 - 4 odlicna SP naslova godišnje je dovoljno, nogomet i vožnje se ne racunaju u to🙂
Sterlok Nakon dugo vremena i raznih upozorenja novinara konačno se oglasio i Intel https://videocardz.com/newz/intel-addresses-13th-14th-gen-core-instability-elevated-voltage-to-blame-microcode-update-incoming
stitrek Sterlok Nakon dugo vremena i raznih upozorenja novinara konačno se oglasio i Intel Sa 13th i 14th generacijom se odmah vidjelo da su to prenasvirani chipovi (200-300W) da se mogu nositi sa efikasnim Zen 4, to najviše važi za Intel K procesore. Situacija sa Arrow Lake na novoj LGA 1851 platformi ce biti dosta bolja jer se radi o drasticnijem zaokretu u arhitekturi.
chono https://www.dsogaming.com/news/amd-ryzen-9-9900x-appears-to-be-slower-than-the-7800x3d-in-a-lot-of-games-in-these-first-third-party-gaming-benchmarks/
Fico fensisuperstar Uzeo graficku, mislio iduci tjedan loviti procesor. Gledao Intel proslu generaciju, nakon ovih sranja zadnjih dana odlucio da idem na AMD.
Fico Genesis 4070 Super! Cinio mi se taman da je dugorocno future-proof. Sad sam skoro pa siguran da uzimam 7800X3D, ali prije toga cu se poigrati na PC Part Pickeru i citavu konfiguraciju sloziti pa da iduci tjedan odradim odjednom kupovinu.