Kaiserus chono Samo pretlak na sve šta je veće od mid towera. Svi se boje kao da je neki bauk imati pozitivan tlak u kućištu, a tako si siguiran da ti odsis odvlači količinu zraka u punom kapacitetu. I jedan offtopic, križao sam Haworth i Hermana
Kaiserus chono ma sad si vrat navikavam, jer su se leđa navikla, ali sad kad mi vrat stoji ravno doslovno osjetim kako mi se gornja leđa izvlače. Ovaj headrest mi je danas stigao. Sad mogu spavati u stolici.
Genesis stigli novi intel procesori te koliko vidim jako je mala razlika u cijenu naspram 13th gen-a…. ponadao sam se da ce 13gen cijena pasti zbog novi procesora a nakraju k…
Genesis Zero ali kao dosao je noviji model, barem da su pale za 20-30% 😃 inace ovaj YT, sve manje i manje radi ad blocker, jel ima neko rijesenje osim da se kupi pretplata?
Genesis chono mene vec sad svrbi novcanik da trosim pare…tko ce docekati 15th gen…svi mi govorili da cekam 14th gen jer ce biti MRAK od procesora, nakraju je MEH
chono Genesis pa jesu mrak od procesora, samo sa mizernom razlikom ili nepostojecom u odnosu na 13th gen, sto nas dovodi do zakljucka da je 13th gen jebena serija. I zaista je. Uzmi i5 13600 i na miru si godinama.
fensisuperstar chono ali gle, 13600 kf je trenutno kod nas 330 eura najjeftinije a 14600 kf 350 eura a ima malo bolji single thread performance. refresh jbga ali mozda nema smisla kupovati 13seriju pored 14 ako uzmemo ova dva proca. https://www.caseking.de/en/intel-core-i5-13600kf-3-50-ghz-raptor-lake-sockel-1700-tray-hpit-776.html?flxSmartSuggest=1 https://www.caseking.de/en/intel-core-i5-14600kf-3-5-ghz-raptor-lake-refresh-sockel-1700-boxed-hpit-805.html?flxSmartSuggest=1 ista cijena a 4-5% bolje performanse mislim tako da ne znam.
chono fensisuperstar da istina. Tako sam ja napravio izmedu 12 i 13. Iako je 13 bio bolji skok nego ovo danas
fensisuperstar chono ma apsolutno. 12 je bio top 13 raketa. ovo je raketa sa novim stickerom i 2 sjajnija "šarafa" mislim jebena je to cijena, 100 eura jeftiniji od x3da.
fensisuperstar Genesis KF je bez grafičke a KFC je umočen u salsu. 😃 ali ja bi pričekao još malo da vidimo što će biti sa $