wooddiebone fensisuperstar Pusti ga, jedini benefit SSDa u odnosu na HDD je njemu nebitna stavka. On SSD ugrađuje u komp zato jer je to trenutno aktualna tehnologija, a ne zbog performansi.
doctorfreak wooddiebone Ni ti ni kolega niste postali ni jedan jedini graf ili test koji dokazuje da cu ja kao consumer koji stavlja igre na taj ssd i preko kojih ih igra ce imati benefite u vidljivom postotku a da to opravdava cijenu. Čekam.
fensisuperstar @wooddiebone došlo mi je da ga kupim benchmarkam i pustim mu ovdje ali košta 30 eura u ADMu skuplji nego što trenutno mogu nabavit 870 evo šala na stranu. ozbiljno sad. pogledat ću na casekingu.
fensisuperstar Genesis nisam vidio sory. dobra cijena ali dok dodje iz njemačke s poštarinom dođe mi na isto 😃
fensisuperstar Genesis u HR. Nije mi bas amazon delivery na adresu jeftin :-D meni je 58 eura dok nisam logiran za HR.
herc Novo od Corsair (RAM) https://www.corsair.com/newsroom/press-release/luxury-and-performance-combined-introducing-corsair-dominator-titanium-ddr5-memory
fensisuperstar Genesis Sa time da imam corsair platinum dominator mislim da je vrijeme da u novoj konfi ide titanium dominator 😃
Kaiserus Genesis Sexy su kad imaju ovako minimalni RGB, svuda pomalo. Ali da ipak vidim testove prije