Kaiserus Deadwalker ja doma na zimu grijem na kućište sobu većinu vremena, ali je lijepo tako gurnuti noge u toplo, boli te briga Mislim da mi je iduća kupnja ruka za mikrofon, a nakon toga bih si mogao uzeti onu ploču iz IKEA-e, samo me zeza malo šta "kukice" i police koje se kaće na nju dolaze isključivo u bjeloj boji, a ne u crnoj. Sad će mi @fensisuperstar reći da uzmem i da idemo farbati na kompresor…
Kaiserus fensisuperstar imaš li pištolj za farbu? kakva su tvoja iskustva sa farbanjem plastike na taj način? koju boju trebam kupiti?
Genesis https://www.pcmag.com/news/first-peek-asus-demos-a-tuf-gaming-concept-pc-that-hides-all-the-cables sto mislite o ovome? koliko vam vazno da se ne vide kablovi?
fensisuperstar Genesis jako bitno. Uskoro cu napraviti "projekt" sa pcem gdje ću vanjske kablove sakriti maksimalno putem prljavih trikova.
Zero Nije bitno. Btw. jučer sam ispuhao komp na kompresor. Čak i nije bilo toliko prašine koliko sam očekivao s obzirom da sam zadnji put to radio pretprošle godine u otprilike isto vrijeme.😅
Sterlok Nebitno, kanta ispod stola, nisam se potrudio, kao ni inače, montirati četri sata ssda na kućište, leže na dnu kućišta tj vise na kablovima. PC nije oltar. Današnja jeftina kućišta rade odličan posao oko slaganja kablova.
moschus Unutar kucista poprilicno nebitno ali izvan, po stolu i to volim da je uredno i da se sto manje vidi.
Genesis Sterlok nema mi nista gore nego kad je na podu….cistio sam svaki vikend i opet je skupilo pun k prasine u kucistu…od tada samo na stolu moze bit kuciste
Sterlok Imam veliki ručno rađeni stol i stane bez problema ali kućište na stolu mi je odvratno za vidjeti…u mojim godinama gotovo pa sramota 😂 Nemam problema sa prašinom, nisam imao ni do nedavno kad je bilo otvoreno kućište na podu, pa nemam ni sada sa zatvorenim.
Heat herc Ubiše ljudi Linusa u komentarima na novim videima. Nisam ni jedan vidio da je o sadržaju videa. 😃
deathwish herc znaš da si pravi kada monetiziraš apology video i spominješ svoj store. Also https://www.sportskeeda.com/esports/news-i-told-i-chunky-fat-ugly-stupid-youtuber-madison-suop-opens-reveals-left-linus-media-group-amid-recent-controversy