Jel se meni cini ili ovaj chat ucitava brze od ostalih? 🤭

Ovaj ide u 60FPS-a.

što jest jest playstation 2 je vrh od konzole za to vrijeme. 😃

sine jedva čekam da izađe nova serija amd i nvidia grafičkih skupa sa novim procesorima.
Sine perverzije koje će se izvodit će pokopati trenutnu generaciju konzola kao što je witcher 3 pokopao sve ostalo 😃
cyberpunk 4k 144hz
Giphy - Tripping I Feel It GIF by moodman

Vjerujem da će Nvidia ako ništa drugo bar službeno najaviti RTX 3000 seriju sad u 8. mjesecu , a možda čak i puste odmah Founders Edition u prodaju, mislim da su sličnu stvar napravili i s 2000 serijom, dok bi aftermarket kartice trebale doći u Rujnu tj. cca mjesec dana kasnije.

Živo me zanima što je AMD pripremio:

Drugi video 4:10 😆

AMD isto sprema nesto veliko. Ako budu tu negdje performansama, mislim da ce Nvidia i dalje voditi u ray tracingu i dlssu. Ipak se suska o posebnim chipovima samo za to, da se rastereti core performance.

P. S. dao zahtjev Fenixu za pod badges, da mogu roknut Nvidiju kod avatara 😁

Upravo vidio na fejsu! Saljem Fenixu za vijest. Bilo bi cool

Mislim, ovo je zajebana stvar. Bethesda već zna iduću platformu za Skyrim.

@chono7 Ne želim biti partibrejker, no mislim da fakat nije ok ovdje u (polu)zatvorenoj grupi pisati kakav je netko ili nije. Ja sam uvijek za zajebanciju, posebice na svoj račun, no mislim da ovo nije dobar smjer za forum. Već sam nedavno skoro odustao od tipkanja ovdje zbog silnih prepucavanja, fakat nemam volje to čitati. Ono, ima nas dosta ovdje s 30+ godina, valjda toliko odrasli možemo biti

🙂
🙂
1 / 2
Pretpostavljam da nisi ništa loše mislio (možda sam i pogrešno shvatio tvoj komentar, nhf), samo se bojim u kojem to smjeru može otići. Bez obzira koliko se netko od nas ne slagao s nekime u određenim stavovima, treba respektirati tuđe mišljenje. Ne znam Mastera osobno, no on ako ništa drugo, uvijek se trudi svoja viđenja potkrijepiti s nekim informacijama / citatima koje linka u svojim postovima. Što većina forumaša vrlo rijetko radi.

Slažem se. Piše na početku da pravila nema, ali naravno da to vrijedi o temi pisanja. Pravila foruma i dalje vrijede, ova tema nije izuzetak. Ideja s "podjelama" je bila za zabavu i podizanje aktivnosti. Ako će voditi u kontra smjeru, gdje se stvara animoznost ili se izruguje, tada ću osobno tražiti povratak na stari sistem.