Pročitaj na portalu
Članak

Ghost of Tsushima je najprodavaniji Sonyjev novi IP

Iako po prodaji ipak nije u samom vrhu prodaje PlayStation ekskluziva, Ghost of Tsushima je ostvarila fantastične prodajne rezultate za jedan potpuno novi IP, a Sucker Punch će gotovo sigurno dobiti punu slobodu kod razvoja nastavka ili nekog drugog naslova.

Flipper
Jer misliš samo na NieR. Što je isto pošteno.
Btw, to je jedina faktualna pogreška u ovoj vijesti. Najbolja igra 2017 nije bilo HZD, već NieR: Automata.

Tzereen Pa da, HDZ nije baš neki.
    Ajme, kako mi se sad opet igra Tsushima...Šalim se, ne bih je igrao više ni da mi plate 😃 Ali fino, eto, idu brojke, idu pare, možda dobijemo još koju 70~ igru od njih 😃

Tako se to radi kad se igra ne razvija zbog servisa za posuđivanje.

Ja je nisam jos pokrenuo, TLOU mi zgadio sve kolko je jeben 😃
      Daj Elden Ring!

foggy Šalim se, ne bih je igrao više ni da mi plate 😃

Giphy - samurai GIF

Sup, sad bi mogli najaviti next gen Infamous u nekoj budućnosti, makar će prije biti GOT2.

Da, da. Horizon Zero Dawn i Ghost of Tsushima su gledajući komercijalni uspjeh dva najuspješnija Sonyjeva nova IP-ja ovu generaciju.

Jel to ona igra koja je dobila jednu od lošijih ocjena na FFA? 😛

foggy znači igra je 70 samo zato što je na ovom portalu dobila 70?

Goca Ja se zajebavam, dajte olabavite ljudi.

master_x
        Također to i Ghost of Tsushima, možda samo bude patch s podrškom a ne zasebni Remastered, tko će im znati, sada šute pa da prodaju što više!

Sumnjam, nema potrebe delati zasebni remaster, ne očekuj razliku kao PS3-PS4. Preko patcha dignu efekte na high, native 4K 30 fps-a i bok.
        Eventualno ako su dobre volje dinamyc 4k i 60 frejma.
        Sa financijske strane zapravo isplativije.