• Gaming Vijesti
  • Halo Infinite je predstavio 9 minuta kampanje; kuka, John Halo i otvoreni svijet

Pročitaj na portalu
Članak

Halo Infinite je predstavio 9 minuta kampanje; kuka, John Halo i otvoreni svijet

Microsoft je predstavio 9 minuta gameplaya iz kampanje nadolazećeg Halo Infinitea. Master Chief se vraća, ovaj put s kukom i u otvorenom svijetu. Iako u 9 minuta nije prikazano ništa revolucionarno što bi nas izvuklo iz cipela, Halo Infinite naucavanje izgleda prokleto zabavno i mesnato.

Ako je ovo najbolje što imaju onda imaju veliki problem. Mislim da sony nakon ovog zadovoljno trlja rukama. Gore od ovog sony ne može pokazati.

boja1964 Sony je predstavio igru u kojoj si jagoda hahahaha

I jedna i druga firma su na svoj način zajebali s prezentacijama i od toga ne treba bježati.

Fico Sony je toliko zajebao da su morali dignuti prognoziranu proizvodnju PS5 na 10 milja i da se ekipa na lažni rumour počela okupljati ispred dućana kako bi pre order napravili 🤣

@Nexus Sony se nije morao vaditi i ne mora ovu generaciju. MS mora. Realno ovo nije nista losije od Sonyeve konfe, cak naprotiv, bolje u nekim naslovima.

Nexus Sony je na predstavljanju nove generacije ponudio jednu jedinu prezentaciju mogućnosti te nove generacije i to je bio Ratchet. Ostalo su ostavili na običnim trailerima i jako, jako puno indie naslova. Protiv indieja nemam ništa protiv, dapače, ima predivnih igara, ali ako ne pokazuju moć nove generacije onda ne bi smjeli činiti većinu prezentacije.

Microsoft nije skoro pa ništa bolji, sve im se isto svelo na trailere, ali su to potencijalno udarniji naslovi jer iza njih stoje developeri s velikim imenima. Također, nisu se hvalili na sav glas da će pokazati punu moć konzole ili nešto takvo, već su rekli da predstavljaju first-party naslove, što su i napravili.

To što netko slijepo na temelju glasine ide stajati u red nema veze s konferencijom nego mentalitetom koji Sony smatra nepogrješivim bogom gaminga.

Evo došao sam doma i pogledao. Grafički slabo, sve ostalo podsjeća na Halo što nije loše, ali trebalo je ovo biti puno bolje. Ovisit će jako puno o MP, ali mislim da su zabrljali. Trebalo je to biti puno impresivnije. Nikako nije system seller nažalost. Vjerujem da će igrivost biti vrhunska, ali premalo je to.

Halo razočaranje, ostalo mi je bilo ok
        ...

Halo 2 remake vs Infinite ( dobro, Infinite je otvoreniji, ali, remake je napravljen za 1.3 TF konzolu )

Pa i Infinite je napravljen za 1.3 TF konzolu 🙂

MS će s ovim sranjem sjebati i usporiti cijelu industriju i skok koji smo napokon trebali dobiti s novim hardverom.

Ne znam ljudi meni ovo izgleda jebeno.
          Na prvi zvuk Assault Riflea sam se naježio.

Nisam oduševljen grafikom, nije loša, ali definitvno nije next gen.
          No sve ostalo mi je mljac.

Ovo je trebao bit Halo 4.

Nexus Pa i Infinite je napravljen za 1.3 TF konzolu 🙂

MS će s ovim sranjem sjebati i usporiti cijelu industriju i skok koji smo napokon trebali dobiti s novim hardverom.

Govorim iz tog razloga jer je Phil Spencer lijepo rekao Xbox narodu da Xbox One neće štopati XSX igre. Pa evo mu. Zato sam napisao da je Halo 2 Remake napravljen isklučivo za 1.3 TF konzolu i nije cross-gen, no

Vostalom, još bolja stvar. Halo Infinite demo se vrtio na PC-u :

https://translate.google.hr/translate?hl=en&tab=wT&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.xboxygen.com%2FNews%2F33969-La-demo-Halo-Infinite-tournait-sur-PC-et-elle-est-representative-de-la-version-Xbox-Series-X

Sve se vrti na PCu. I PS5 se vrti na PCu. Ne mogu si dopustiti trzakanja na showcaseu. Cisti dokaz toga je Ratchet, koji je takl ocito bio na PS5 i igra za koju su svi primjetili da trza i pati se u izvodenju

Napucavanje je nešto epski.
            Kako brzo i glatko klizi uz punch oružja, doslovno osjetiš preko videa.
            Također pohvala za instantnu scope opciju. Grafika razočarala ali vjerujem da priča i igrivost budu solidne.

Sta nije to najbitnije konzolasima? Gameplay ispred grafike?
            Napucavanje bas djeluje mljac! Socno, zabavno i ima onaj osjecaj da ne moze dosaditi, poput osjecaja headshota u BF3 uz ona slova za kill.

Ma napucavanje, zvuk oružja i AI neprijatelja nikad nije bio upitan u Halo serijalu. AI je bio daleko ispred svog vremena kad su izašli Halo i Halo 2, pa i Halo 3. I dan danas AI neprijatelja oduševljava. Samo Infinite dosta loše izgleda...! Razumijem da je više open world igra, ali svejedno...

Ajde barem Destiny 2 dobiva nastavak.

Giphy - nathan fielder GIF

Nexus Ali brani li MS ostalim devovima da naprave multiplatformsku igru koja se izvodi samo na SeX-u/PC-u i PS5? Koliko sam ja shvatio, to je njihov vlastiti cilj da podržavaju stari hardver u svojim igrama još barem sljedeće dvije godine.