sanzo Da je bar definitive verzija. Portaju igru sa switcha na konzole/pc na kojima igra već postoji po punoj cijeni i sa switch grafičkom kvalitetom.
foggy sanzo Pa moraju jos zaradit malo...Al' pazi mahere, switch grafika, ali reza i frame rate isti kao u PS4 verziji...Što još neće izmislit.
prayer Kupio prije mjesec dva običnu verziju na Steam, zapalit ću im studio ako ne budem i so free nadogradnju.
sanzo prayer tu ti je link pa vidi da li je free kad ju imaš na Steamu, nekako mi se čini da je bolje da počneš spremat baklje
prayer sanzo Milu im majku pohlepnu. Inače kupio bih tu ediciju samo radi viška soundtrackova jer me samo ta jedna pjesma ubija u pojam. Pa mislim, mogli su bar neki popust dati FFS.
Zero Prije par mjeseci je barem bila rasprodaja DQXI za PS4 u SD. Ja ne žalim tih 80 kn.: p Na Steamu vidim da su prigodno snizili cijenu obične verzije s 60 eura na... oh wait, ne, nisu.
foggy Zero Prije par mjeseci je barem bila rasprodaja DQXI za PS4 u SD. Ja ne žalim tih 80 kn.: p Igra vrijedi svake lipe, jesi im ostavio bakše šta?
dormin Bilo bi fer da daju nekakav popust onima koji imaju origanal kad ovo iziđe... Ali znamo u kakvom svijetu živimo...
yakuza_stinger Nema sanse, to je double dippanje i gotovo. Stvarno trebaju razjebat tu koncepciju lagano