Flipper Potvrđeno je da će barem imati na launchu split screen što je za pohvalu. Couch co-op i dalje živi. 🙂
chono7 @PS2MASTER rekao sam ti da se apsolutno sve vrti na bijesnom PCu. Ne smije biti trzanja i problema, pogotovo kada se pokazuju stvarni nedovrseni proizvodi. Isto i kod Sonya
prayer Teško je biti Playstation fenboj nakon ovakve prrsentacije, sami komentari pokazuju koliko se poneki članovi osjećaju ugroženo i ljubomorno jer protivnički tabor ne da ima jaču konzolu već i bolji line-up. 2020 je zbilja godina za očekivati neočekivano 😉
PS2MASTER prayer Teško je biti Playstation fenboj nakon ovakve prrsentacije, sami komentari pokazuju koliko se poneki članovi osjećaju ugroženo i ljubomorno jer protivnički tabor ne da ima jaču konzolu već i bolji line-up. 2020 je zbilja godina za očekivati neočekivano Da sam na tvom mjestu, ja bi rađe šutio ko Phil Spencer
DarkPunisher prayer ugrozen sam u pm 🤣 Stvarno sam ocekivao brdo gameplaya i odlicnu konfu ali pokazali su bas nista. Nije ni sony pokazo puno gameplaya ali su barem pokazali nesto sto je neostavarivo na PS4. S tim da je xbox ako se ne varam ispuco sve studije jucer, Sony je pokazao samo dio.
chono7 @PS2MASTER Je, to sto oni napisu. I ovi su nakeljili box waterprint u dnu ekrana, pa je pc. Zato im i ispadaju pcevi i Nvidije iz ormarica na normalnim showcasevima... @prayer pa realno imaju, ako igre izadu za 2020. Ili 2021. ali problem je sto vecina nece, kao ni kod Sonya.
PS2MASTER chono7 Je, to sto oni napisu. I ovi su nakeljili box waterprint u dnu ekrana, pa je pc. Zato im i ispadaju pcevi i Nvidije iz ormarica na normalnim showcasevima... A to se MS-u desilo puno puta za vreme E3
PS2MASTER chono7 pa realno imaju, ako igre izadu za 2020. Ili 2021. ali problem je sto vecina nece, kao ni kod Sonya. Pročitaj si ofdi 2 moja posta. Veliš, većina kod Sonya neće, a dobro. https://forum.ffa.hr/d/17551-microsoft-je-u-samo-tjedan-dana-prekrsio-veliko-obecanje-koje-je-dao-xbox-igracima/3
prayer DarkPunisher Ma trollam ljude uokolo i vidim svi se pale ko šibice 😂 Boli mene ona stvar za Sony, Microsoft i Nintendo. Tko ima najbolju igru dobit će moje novce i to je to.
chono7 I dalje ne vidim sto ce sve izaci 2020., a kamoli 2021. Kod Boxa jos manje. Tako da tek kod njih ne znamo nista
wooddiebone Gaming prije najave Halo Infinitea je bio složan da je Xbox smeće. Halo Infinite izgleda BOLESNO. Jasno da se neće svidjeti svima, ali meni se eto svidio u tolikoj mjeri da prvi puta u životu razmatram o posjedovanju PSa i Xboxa u isto vrijeme.
Garrus_V da, bolesno lose. inace, konfa jako dobra ima tu dosta zanimljivih stvari, takodjer vremenske ekskluzive su opet izgleda big thing mora da je MS odrijesio kesu.