Kikiller Pa da, bit će pravo čudo ako naprave samo 3 igre iz ovoga. Kad skuže da je svaka igra u drugoj generaciji konzola, vjerojatno će doći na ideju da idu remasterirati od prvog dijela.

Istina, ako ce ic tako nekim tempom i izdat, karikiram, 6 epizoda, onda ce napravit span preko 2 generacije minimalno gdje ce prva epizoda vizualno vec postat drlog. Ah, sto reci.

Ma nece, nije to santa barbara.

Zero
    To bi bilo super, remaster ff7 remastera. Naprave još detaljniji Midgar za ps5 😁

Kikiller For your convenience, the tunnels in special edition of Final Fantasy VII Part1 Remake Remastered for PS6 are now much shorter, and we also added some extra details and 8K textures. Please be excited!

Mene samo zanima hoće vratima pridjelit više od 240p reze.

wooddiebone
      svaki dio je igra za sebe od 30+ sati, platit ćeš punu cijenu za part 2 i još dodatnih 10 eura jer će igre na ps5 bit skuplje

Jaka je gospoda, jedan duhovni vodja veli da nas ceka nova prica, jedan da se nece mijenjat. Ovaj square izigrava.

@xenosphear Jesi mi morao sherat te detalje?

sanzo
        Znači tipični japan.

Prvi Mass Effect 60 sati, Witcher 3 100+, AC Oddisey 100+...
        Final Fantasy VII sa PS1 je 60ak sati.

Rađe bi da naplate igru kolko treba i bok.

Mass effect su deca u svemiru, a jedno vrijeme u andromedi su imali razrogačene oči (anime style) kao da im je svima netko sustavno utrpao rđavi dildo u njihove analne vjenčiće. To ti nije smetalo.

foggy
            Čisto omjer cijene i trajanja igre.

yakuza_stinger
            Ovo je meni upućeno?
            Ne tiče se ničega što sam rekao pa ne znam.

Uglavnom, glupo mi je malo to, mislio sam da je igra vani kompletna, čak sam planirao i kupit.
            Ma i da je u tri djela ne bi me smetalo, ali kad vidim vijest da je drugi dio u izradi tri mjeseca nakon izlaska prvog, onda mi bude zlo.
            Drugi dio bi trebao biti već pred izdavanje ako misle imati takav poslovni model.
            Cijena i ne igra toliku ulogu kolko princip.

Ne znam, možda se varam, tadašnje igre su često bile podjeljene na dva ili više diskova koji su znali bit dosta različiti pa ajde.

Vidjet ćemo, i mene tu žulja dosta toga.

wooddiebone
            Ma i mass effect i originalni ff7 su oko 40 sati. Ni meni se ne svida sta su sa remakeom napravili, ali nije igra prekratka. Nac ces ju na akciji sigurno uskoro ako ti je los omjer novca i vremena, a igra te zanima.

sanzo
              Zanima me. To je kao najbolji FF, a ja ga nikad nisam igrao.
              Nek je MALO bolji od dvanastice, već je vrhunski.