Wtf?
Final Fantasy VII Remake Part 2 već u razvoju
Cek vi to ozbiljni niste znali ili trolate?
Pa nisam jbte.
Istina, ako ce ic tako nekim tempom i izdat, karikiram, 6 epizoda, onda ce napravit span preko 2 generacije minimalno gdje ce prva epizoda vizualno vec postat drlog. Ah, sto reci.
Ma nece, nije to santa barbara.
Can't wait!
Mene samo zanima hoće vratima pridjelit više od 240p reze.
Dobro, ali dobiješ sve kad kupiš Part 1 ili moraš opet platiti punu cijenu kad dođe Part 2?
yakuza_stinger
Ja ti ne brijem na svemirsku djecu.
wooddiebone
svaki dio je igra za sebe od 30+ sati, platit ćeš punu cijenu za part 2 i još dodatnih 10 eura jer će igre na ps5 bit skuplje
Jaka je gospoda, jedan duhovni vodja veli da nas ceka nova prica, jedan da se nece mijenjat. Ovaj square izigrava.
@xenosphear Jesi mi morao sherat te detalje?
sanzo
Znači tipični japan.
Prvi Mass Effect 60 sati, Witcher 3 100+, AC Oddisey 100+...
Final Fantasy VII sa PS1 je 60ak sati.
Rađe bi da naplate igru kolko treba i bok.
Daj nemoj taj assasin u istu recenicu s ove druge 2
- Uređivano
Mass effect su deca u svemiru, a jedno vrijeme u andromedi su imali razrogačene oči (anime style) kao da im je svima netko sustavno utrpao rđavi dildo u njihove analne vjenčiće. To ti nije smetalo.
foggy
Čisto omjer cijene i trajanja igre.
yakuza_stinger
Ovo je meni upućeno?
Ne tiče se ničega što sam rekao pa ne znam.
Uglavnom, glupo mi je malo to, mislio sam da je igra vani kompletna, čak sam planirao i kupit.
Ma i da je u tri djela ne bi me smetalo, ali kad vidim vijest da je drugi dio u izradi tri mjeseca nakon izlaska prvog, onda mi bude zlo.
Drugi dio bi trebao biti već pred izdavanje ako misle imati takav poslovni model.
Cijena i ne igra toliku ulogu kolko princip.
Ne znam, možda se varam, tadašnje igre su često bile podjeljene na dva ili više diskova koji su znali bit dosta različiti pa ajde.
Vidjet ćemo, i mene tu žulja dosta toga.
wooddiebone
Ma i mass effect i originalni ff7 su oko 40 sati. Ni meni se ne svida sta su sa remakeom napravili, ali nije igra prekratka. Nac ces ju na akciji sigurno uskoro ako ti je los omjer novca i vremena, a igra te zanima.
- Uređivano
sanzo
Zanima me. To je kao najbolji FF, a ja ga nikad nisam igrao.
Nek je MALO bolji od dvanastice, već je vrhunski.