Xbox bi mogao ukinuti plaćanje za igranje online
- Uređivano
Onda ispravi podnaslov. Ne stoji poanta teksta baš. Phil je nedavno rekao da ne ovise o drugim divizijama nit da ih financiraju. A za to im treba para. Neće se gaming divizija odreći pretplate za online igranje koja im donosi par milijardi godišnje. Igre za Gamepass treba masno plaćati, pogotovo koje su stare nekoliko mjeseci, da ih se uopće dovede na Gamepass. A godišnji GamePass Ultimate je 3 put skuplji od Golda godišnje. Neki će i dalje samo trebati Gold za online i ništa drugo.
Ne bi me uopće začudilo da krenu forsirati Game Pass Ultimate koji ima i Gold, umjesto samog Golda. Natjerat ljude da plaćaju više, ali im za uzvrat ponuditi i hrpetinu igara. Sound fair to me.
pravednik Ne kaki,nek Zony ukine pretplatu koja im je ionako 30% skuplja od XBL pa nek se ona jave.Meni je ionako svejedno dok god rade na dobrobit gaming zajednice.Nisu se oni ništa pogubili već žele dostavit igre širem krugu a ne zatvorenome kao što je Nintendo i Zony(ajde HZD i Death Stranding su pustili na PC)
Dobar primjer kako površno prenijeti vijest sa neta usput ne propustivši baciti malo blata na Sony na kraju posta koji je posvećen MSu.Jadno.
Veal parmesan sendvič za sve PlayStation fanboye.
- Uređivano
Placanje da bi se moglo igrati online je ionako legalna pljacka gejmera.
Radnici Sonya ne trebaju pomoc
Tko nije platio pretplatu nijednom nek baci kamen prvi. Ja nisam. Pripremite se na kamenovanje.
Jedino sto od M-a fali za HR je sluzbena podrska, sve ostalo ionako vec imaju, uz najbolji gaming value u vidu GamePassa, sto se tice konzola.
Medutim, Steam i dalje smatram kao nesto sto je mozda ponudilo idealan servis za igranje, generalno gledajuci.
PS spasavaju ekskluzive i to vec godinama unatrag. Online igranje im je najlosije izvedeno od svih bitnijih ponudivaca.
- Uređivano
Stvarno, da placanje ovog NAMETA znaci da online igranje nikad ne trza, da je servis besprijekoran, nema problema. Umjesto toga platimo NAMET, dobijemo skart od igara koje sam vec 3 puta presao do tad. Placam jedino jer sam izgubio sve sejve s profila i koristim online samo za backup. Jebeni nameti.
Pricam za plejku...
Ovo necu ni komentirat, sami sebi skacu u usta, al svi su jednaka govna. Cim kazes kompanija ili korporacija, znas da samo hoce tvoje pare.
- Uređivano
A i to moras biti da pogubis sejve i samo zbog toga placas pretplatu. Snimi drugi puta za svaki slucaj na 3 USB sticka. Jeftinije ce te proci.
Na PC-u mislim da svaki klijent (store) podržava spremljene pozicije na cloudu bez ikakve naknade. Online igranje oduvijek je besplatno i jednako iskustvu na konzolama (minus problem s cheaterima koji varira od igre do igre). Ove "besplatne igre" koje se dobe, većinom ako valjaju, odavno prije svi kupe i odigraju. U suštini, običan namet jer eto, mogu. Podržavam ukidanje, iako sam spektičan da će se zapravo dogoditi jer je fakat ogromna lova u pitanju. Jedino ako MS zna da im treba takav korak da si dignu prodaju konzola naspram Sonyja koji će očito i dalje rasturati s ekskluzivama.
Oho ima čitera i na konzoli u zadnje vrijeme. Nije baš aimbot ili walhack no sasvim dovoljno da okršaj bude negativan. Rapid fire i recoil mod.